OSB csapatunk: Hatvani KSZSE – Salgótarjáni Strandépítők 10:35 (5:17)

Helyszín: Hatvan, Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola
Nézőszám: 32 néző
Játékvezetők: Szabó Krisztina, Hasilló Laura
Hatvani KSZSE: Juhász Enikő, Czakó Gréta 3, Horváth Ramóna, Horváth Melinda, Kiss Nadin 1, Püspöki Noémi 1, Oláh Réka, Mátrai Martina, Németh Loretta Andrea 1, Kocsis Anna, Braun Réka 2, Magyar Fanni, Tusor Pálma, Gálik Karina Berta 2

Leány Serdülő csapatunk hétvégén fogadta hazai pályán a Salgótarjáni Strandépítők együttesét. Sajnos, lányainkat sérülések és betegségek tizedelték meg, így jó néhány játékost mellőzve tudtak kiállni ellenfelükkel szemben. A mérkőzésről a csapat edzője Répási Norbert számol be nektek.

A hétvége során egy olyan ellenféllel találtuk magunkat szembe, aki jelen pillanatban előrébb tart nálunk. Ennek ellenére az első félidőben nyújtott teljesítményünkből csak az eredményes támadás befejezés hiányzott, azonban a védekezésünk az eltervezettek szerint működött.

„A két csapat közötti nagy különbség csak annak mondható be, hogy a támadásainkat nem tudtuk rendre góllal befejezni, valamint a középső posztokon nem tudtunk cserélni a mérkőzés során. A lányok, így a találkozó végére teljesen elfáradtak.

Az összecsapás végeredményét nagyban befolyásolta, hogy néhány játékos nem tudott megfelelően felkészülni mérkőzésre sem szellemileg, sem fizikailag, hiszen többeket sérülések, és betegségek gyengítettek.

Óriási öröm viszont, hogy Braun Réka bemutatkozása a csapatban nagyon pozitív volt, és a vártaknak megfelelően remekül játszott. Nagyon örülünk, hogy most már csapat része!

Szintén öröm Oláh Réka visszatérése, aki egy nagyon komoly sérülés után, ha nem is túl sokat, de aktívan részt tudott vállalni a csapat játékában!

A továbbiakban az eredményes támadások kialakítására szeretnék több hangsúlyt fektetni, és bízom benne, hogy ennek hatására még egyszer nem fog ekkora különbség kialakulni egyik mérkőzésünkön sem!”

Lányainkra most egy hosszabb pihenő vár, legközelebb április 22-én (vasárnap) játszanak bajnoki találkozót, ahol is a Kántor Anikó SE csapatához látogatnak. A KASE jelenleg a tabella első helyén áll 100%-os mérleggel, így csapatunkra egy komoly megmérettetés vár.