Összefoglaló az elmúlt egy évről!

Egyesületünk vezetősége az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt fektetett a Hatvani KSZSE médiai felületeinek a fejlesztésére.

Így, az elmúlt két évben jelentős változások történtek a meglévő felületeinken, illetve új is született, melyeken keresztül a 2016. évhez képest többszörösére nőtt követőink száma. Ennek az időszaknak a legfontosabb és legkiemelkedőbb pillanatait foglaljuk most össze.

Hivatalos weboldalunk, a hatvanikszse.hu egy merőben új, és modernebb kinézetett kapott, így átláthatóbb lett, és az érdeklődők naprakészen nyomon követhetik az Egyesület mindennapjait. Ezen a felületen megtalálható a Hatvani KSZSE összes csapata, a játékosok, valamint edzői stábja és a vezetőségének névsora. Kiegészítettük az új, korosztályos csapatokkal, illetve állandó megjelenést biztosítunk az atlétikai szakosztályunknak is.

A legfontosabb és leglátogatottabb platformunk, a Facebook oldalunk lett. A facebook.com/hkszse oldalunkon két év alatt háromszorosára növekedett a lájkolók száma, hiszen jelenleg már több mint 1400 ember látogatja rendszeresen az oldalt. A cikkeink, fényképeink, eseményeink, pedig napról-napra egyre több emberhez jutnak el. Bizonyíték erre, hogy az elmúlt évben a legutóbbi TOP5-ös listánk első helyezettjei, az OKTAT60 Kézilabda Kupa eseményei, amelyek közel 12.000 emberhez értek el.

2017. szeptemberében hoztuk létre Egyesületünk Instagram oldalát. A instagram.com/hkszse indulása óta több mint 200 ember követi, és látja a Hatvani KSZSE életének legfontosabb momentumait. Jövőre ezt a felületet még jobban szeretnénk igénybe venni.

Nem csak az online felületeken újultunk meg, hiszen plakátjainkon a saját játékosaink szerepelnek, így hirdetjük mérkőzéseinket városszerte. Az elmúlt másfél év alatt sikerült kiadunk három műsorfüzetet is. Az egyre nagyobb támogatói körnek köszönhetően, a második már bővebb tartalommal jelenhetett meg, a harmadik pedig több mint 500 példánnyal növekedett és így már 2500 darab készült el belőle.

Nagy öröm számunkra, hogy a visszajelzések alapján úgy gondoljátok, hogy a média lefedettség, és annak tartalma biztosítja azt, hogy napi életünkről, mérkőzéseink helyszíneiről és időpontjairól időben értesüljetek. Szurkolói javaslatok alapján a női és a férfi mérkőzések után már megjelentetünk egy „gyorsjelentést” a mérkőzések után és örömmel látjuk, hogy milyen gyorsan és lelkesen reagáltok erre. Szintén szurkolói kérésre a női és a férfi plakátokra ismét felkerültek az ifjúsági csapatok mérkőzésének időpontjai is.

Továbbra is várjuk a megosztásokat, a like-ot, és kérünk benneteket, hogy ismerőseitek figyelmét is hívjátok fel a fenti oldalak követésére. Most az ünnepeket is lehetőség szerint használjatok fel arra, hogy rokonaitokat és barátaitokat is „hívjátok meg”, hogy kövessék, illetve lájkolják az oldalainkat.

Egyesületünk vezetőségének nevében köszönjük az egész éves figyelmeteket és továbbra is várjuk az észrevételeket, javaslatokat médiafelületünk folyamatos fejlesztése érdekében.

Hajrá Hatvani KSZSE!