Ötből öt győzelem = bajnoki tabella első hely!

Hatvani KSZSE- Kántor Anikó SE 40:21 (21:11)
Mérkőzés időpontja
2019. 10. 13.
Nézőszám
35 fő
Játékvezetők
Dohány Rajmund, Tóth Viktor
Játékosok
Hatvan: Kontra Dániel (kapus) Csikós Levente (7), Tamás Bálint (7), Szűcs Dániel (2), Tóth Botond, Krizsán Bálint (4), Kompolti Bálint (10), Baranyi Máté (1), Konkoly Noel (3), Dulai Dorián (2), Tajti Csaba (1), Ozibiusz Gergő, Demeter Fábió (3), Kertész Bendegúz

Fiú serdülő csapatunk 2019. október 13-án (vasárnap) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzést, hazai pályán a Kántor Anikó SE csapatával szemben. A végeredmény 40:21 lett és ezzel serdülő csapatunk eddig 100 %-os eredménnyel menetel a bajnokságban.

A mérkőzésről a csapat edzője, Pápa János számolt be:

„Már rögtön a mérkőzés elején magunkhoz vettük a kezdeményezést és tudatosítottuk ellenfelünkben, hogy a mi akaratunknak kell a meccs folyamán érvényesülnie. Jól védekeztünk, folyamatosan növeltük az előnyünket, ami a félidőben már 10 gólos volt. A srácokon látni lehetett, hogy élvezik a mérkőzést, a kispadon lévők is maximálisan együtt éltek a pályán történő eseményekkel. A második félidőben ott folytattuk, ahol az elsőt abbahagytuk. Szerkezeti felállást váltottunk, több variációt is kipróbáltunk és szerencsére minden változtatás jól működött, a végeredmény is ezt támasztja alá. A mérkőzés folyamán mindenkinek kellő játékidő jutott, amivel jól is gazdálkodtak vele a srácok, így egy igazi nagyarányú „csapatmunkás” győzelem lett a hétvégi teljesítményünk gyümölcse!

Gratulálok a fiúknak!”