Padla József

Rövid riport keretén belül szeretnénk bemutatni Egyesületünk új játékosát, Padla Józsefet, akivel a Tiszavasvári SE elleni mérkőzés után beszélgettünk.

Kérlek, mondj néhány szót magadról, pályafutásodról.
Egerben születtem és ott is kezdem el kézilabdázni. Pályafutásom során több csapatban is játszottam. Volt szerencsém NB I-es csapatoknál, mint például Debrecenben, Mezőkövesden és Egerben is játszanom és szerepelnem. Külföldön is szerepeltem, két évet töltöttem el összesen Svájcban és Franciaországban.

Jelenleg Egerben tanulok, szakedzői diplomát fogok szerezni.

Hogy kerültél Hatvanba?
Tavaly a Mezőkövesddel nyertük meg az NB I/B bajnokságot. Bárány Zsolt megkeresése után onnan érkeztem ide.

Nem közvetlenül a bajnokság elején érkeztél. Mi volt ennek az oka?
Sajnos volt egy kézműtétem és így ki kellett hagynom néhány hónapot. Mostanra azonban sikerült teljesen felépülni és bő másfél hónapja már edzek, ezért tudtam játékra jelentkezni. Azért érzem, hogy hosszú idő kimaradt, vissza kell lendülni a tétmérkőzések hangulatába.

Hogy megy a beilleszkedés a csapatba?
A múlt héten már együtt edzettünk és gyakoroltunk. Szerintem ez a beilleszkedés titka! Már mérkőzésünk is volt, hazai környezetben az eddig veretlen Tiszavasvári csapatát tudtuk legyőzni.

Kérlek, értékeld a mostani mérkőzést!
Egész mérkőzésen stabilan védekeztünk és kiváló kapusteljesítménnyel folyamatosan tudtuk növelni az előnyünket.

A frissen becsatlakozott játékosok is lendítettek a csapaton, így az utolsó tíz percben már a nagyobb előny biztos tudatában lehetett játszani és örülni a győzelemnek.