PFD-958

Örömmel számolhatunk be arról, hogy egyesületünk gazdagabb lett a következő, egyben második Opel Vivaro 9 személyes csapatbuszával. Antalóczy Péter a Hatvani Kézilabda és Szabadidő Sportegyesület elnöke, június 9.-én, pénteken vehette át a gépjármű kulcsait. Az előző ezüstszínű gépkocsival szemben, most egy fehér színű busszal bővült egyesületünk járműparkja.

Ezt a járművet is az Opel Gyulaitól vásároltuk. Nagyon örültünk annak, hogy az előzőhöz hasonlóan határidő előtt néhány nappal már birtokba vehettük a kisbuszt. Szinte természetes volt már, hogy egy olyan teljeskörül szolgáltatást kaptunk, ahol gyakorlatilag ránk semmiféle teendő nem jutott az átvétel előtt, illetve minden apró igényünket kielégítették, amit kértünk.
A kisbusz nem is „pihent” sokat, hiszen már szombaton az FU14-es csapatunk használatba is vette, és a két Vivaro együtt szállította a fiúkat, az együttes kirándulására. (Erről cikket, a holnapi nap folyamán olvashatnak.)

Ezútón is szeretnénk a Hatvani Kézilabda és Szabadidő Sportegyesület nevében megköszönni az Opel Gyulainak a kedves, és gyors ügyintézést. A két Vivaro-val mostantól az utánpótlás, illetve a felnőtt csapataink könnyen, biztonságosan és remek körülmények között juthatnak el a mérkőzéseikre.