Rájátszásbeli ellenfelünk az Érd II.

A Pest megyei női bajnokság rájátszásában az Érd II. csapata lesz az ellenfele a lányainknak. Riválisunk 100%-os mérleggel nyerte meg az A csoportot, így ellenük semmiképp nem számíthatunk könnyű összecsapásra. Szeretnénk röviden bemutatni a megyei bajnokság megnyerésének a toronymagas esélyesét, a hétvégi ellenfelünket:

Az Érd II. csapata, tulajdonképpen nem más, mint az NB I-es női felnőtt bajnokságban szereplő kiváló felnőtt csapat utánpótlás együttese. Egy 100%-osan megnyert alapszakasz után találkoznak a mieinkkel, akik keményen készülnek az összecsapásra.

Ellenfelünk egy fiatal és tehetséges társaság, akik közül a „legidősebb” játékosuk is 20 éves. Az alapszakasz során 16 mérkőzésből, mind a 16 esetben győztesként vonultak le a pályáról, ahol 629 lőtt gól mellett, csupán 367 gólt kaptak.

Ezzel a teljesítménnyel, 32 ponttal és plusz 262-es gólkülönbséggel végeztek csoportjuk élén. Méltán mondhatjuk, hogy ez kiemelkedő és hibátlan teljesítmény az ellenfelünktől.

Két játékosuk is a góllövő lista dobogóján végzett, mégpedig a második helyén Márczy Tekla,  154 góllal, valamint a harmadik helyen Domokos Dalma, 144 góllal.

Lányainkra tehát nem vár könnyű feladat, még ha az utolsó 7 mérkőzéséből mind a 7-et sikerrel vettük és győztesként távoztunk a pályáról. Ellenfelünkről nyugodtan mondhatjuk, hogy más kategóriát, más szintet képvisel az eddigi ellenfeleinkhez képest.

Csapatunk felkészüléséről az összecsapásra, Bárány Zsolt edző, az alábbi cikkben számol be nektek: https://hatvanikszse.hu/noi-felnott-csapatunk-felkeszulese-a-rajatszasra/

Kérünk minden Hatvani KSZSE szurkolót és kézilabda rajongót, hogy jöjjenek el vasárnap (április 15-én) a 11:30-kor kezdődő találkozóra, és a helyszínen támogassák lányainkat. Természetesen ne hagyjátok otthon „a zajkeltő eszközeiteket”, mint például: kürtöt, dobot, trombitát, stb.

Hajrá Hatvan!
Hajrá Hatvani KSZSE!