Rév TSC – Hatvani KSZSE /Junior/– 60:17(32:8) – 2017. 02. 26.

Az NB II-es junior csapatunk február 26-án, vasárnap 13 órakor játszott, a RÉV TSC csapata ellen. Kovács Tibor, edző összefoglalóját lejjebb olvashatjátok.

Kapusok: Szarvas, Antalóczy
Keret: Tihaméri, Nagy, Fehér, Baranyi, Krizsán, Imre, Langó, Takács, Gyarmati, Bodó

Nem egyszerű egy ilyen mérkőzés után bármit is mondani. A korban és képzettségben az ellenfélhez hasonló játékosaink visszafogott teljesítményt nyújtottak. Az ellenfél csapat, akiknek döntő többsége a felnőtt keretben is részt vesz, gyorsan ellépett tőlünk és ez sajnos kedvét szegte az egész csapatnak. Sem támadásban sem védekezésben nem tudtunk a múlt hetihez hasonlót produkálni. Bár ha ez sikerül, akkor is vereséget szenvedtünk volna, de sokkal szorosabb végeredménnyel. Ebből a vereségből a gyerekeknek és nekem is tanulnom kell. A második félidő már jobban sikerült,  a visszarendeződéssel sem volt igazán gond, pedig az első játékrészben talán ez volt  a leggyengébb pontunk. A mérkőzés előrehaladtával egyre  inkább játéklehetőséget biztosítottam a 13-14 éves játékosoknak, hogy minél előbb belerázódjanak ebbe a bajnokságba. Fő célunk az, hogy tanuljunk a hibáinkból, hogy mire ebbe a korosztályba idősödnek a srácok, addigra már meghatározó erőt képviseljenek.

A következő mérkőzésünket szombaton 16 órától a Gyömrő VSK csapata ellen játsszuk, ahol egy új taktikai felállást fogunk alkalmazni a védekezésünkben, kíváncsian várom, hogy milyen eredménnyel.

Kovács Tibor
edző