Revans az egy gólos verségért

Vecsési SE- Hatvani KSZSE 34:37 (14:19)

Férfi felnőtt csapatunk 2021. május 19-én (szerdán) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. Az ellenfél a Vecsési SE csapata volt, akiktől az őszi bajnoki fordulóban egy gólos vereséget szenvedtünk. A szerdai mérkőzésen sikerült revansot venni és fontos két pontot szerezni.

A mérkőzést a csapat edzője, Bárány Zsolt értékelte:

Ősszel, hazai pályán, Salgótarjánban egy góllal kaptunk ki a Vecsés csapatától. Most azonban sikerült visszavágnunk és elhoznunk a két pontot.

Igen, az egy nagyon fájó vereség volt, tudniillik öt másodperccel a vége előtt még nyerhettünk is volna, de aztán egy nagy vereség lett belőle… Igazából volt egy pici déjà vu érzésem a második félidő derekán, mert addig hibátlanul játszott a csapat -ha jól emlékszem olyan is volt, hogy hét góllal vezettünk-, de ezt követően valami ismét elpattant és volt olyan, amikor egy gólra jött fel az ellenfél. Ugyanez történt meg velünk az őszi fordulóban is, hogy hat góllal vezettünk és sikerült elrontanunk a dolgainkat. Szerencsére most ez nem így alakult és időben tudtunk kapcsolni és meg tudtuk tartani az előnyt és utána növelni tudtuk azt. Nagyon örülök neki, hogy most nyerni tudtunk.

Az eddigi mérkőzéseken elég kevesen voltunk, most viszont 15 fővel érkeztél.

Igen, a bajnokság végére érkeznek vissza a betegek. Sajnos, ettől függetlenül még mindig vannak sérültjeink, akiket a fiatalokkal próbálunk pótolni. Ki kell őket emelnem, mert nagyon szépen teljesítenek és előbb-utóbb már nem ifista korúak lesznek, hanem felnőtt kerettagok és a létszám teljes tagjává válnak.

Ezzel a mérkőzéssel a csapat az 5. helyen szerepel a tabellán, de még két mérkőzés van hátra.

A célunk az volt még pár fordulóval ezelőtt, hogy megmeneküljön a kieső helyről, azután pedig ahogy jöttek az eredmények megmenekülni a rájátszástól. Hozzáteszem, hogy amilyen szoros még a mezőny nem lehet inni a medve bőrére. Kellene minimum még egy, vagy két pont, de lényegesen sokkal jobban állunk, mint egy hónappal ezelőtt.

További jó felkészülést, gratulálok a győzelemhez!

Köszönjük!