Revansot vettek rajtunk a kecskemétiek

KTE-Piroska szörp- Hatvani KSZSE 38:32 (17:17)

Férfi felnőtt csapatunk 2020. február 14-én (pénteken) játszotta a tavaszi forduló első mérkőzését. A KTE-Piroska szörp csapatával mérkőztek meg, akiket az őszi szezonban egy góllal sikerült legyőznünk.

A végeredmény most a kecskemétiek csapatának kedvezett, hiszen hat gólos győzelmet arattak hazai pályán.

A mérkőzésről a csapat edzőjét, Bárány Zsoltot kérdeztük:

Zsolt! Néhány perccel ezelőtt ért véget a mérkőzés. Az elején jól kezdtünk, hiszen vezettünk is, aztán a szünetre már döntetlen eredménnyel mentünk, a végén pedig hat góllal maradtunk alul. Kérlek, értékeld a mai mérkőzést.

A tavaszi forduló első mérkőzését játszottunk egy olyan csapat ellen, akik nagyon megerősödtek az utóbbi időben. Ezt mi sem mutatja jobban, mint az, hogy Sipeki Levente személyében egy NB I-es játékos erősíti őket. Nálunk sajnos négy meghatározó ember nem tudott pályára lépni, illetve Bali Ricsi is most tért vissza a sérüléséből.
Ennek ellenére, ahogyan te is mondtad, nem indult rosszul a játékunk, viszont a második félidőre nagyon elfáradtak a srácok. Rengeteg pontatlanságot követtek el a támadójátékban főleg, aminek az lett az eredménye, hogy sorra kaptuk a gólokat.

Vasárnap hazai pályán játsszunk a Balassagyarmati Kábel SE csapatával, akik jelenleg a tabella utolsó helyén szerepelnek. Az őszi fordulóban 10 góllal sikerült őket legyőznünk. Hogyan készültök erre a mérkőzésre?

Ugyanúgy, mint a többire. Egy ellenfelet sem szabad alábecsülni. Nagyon jó példa erre a mai eset is, hiszen az őszi szezonban a Kecskemét ellen mi kerültünk ki győztesen.

Köszönöm! Jó utat haza és eredményes felkészülést a következő megmérettetésre!

Köszönjük!