Revansot vettünk az őszi vereségért

OKTAT60 Hatvani KSZSE – Borsod Sport Klub – Miskolc 29-26,(14-9)

OKTAT60 Hatvani KSZSE: Antóni – Sepsi 3, Dánffy Diána 4, Rózsa 11, Dánffy Dorina 2, Ledacs Kiss 8(5), Tóth 1
Cserék: Juhász (kapus), Szikra, Király, Farkas, Németh

Női felnőtt csapatunk 2022. május 7-én (szombaton) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. Az ellenfél a Borsod Sport Klub- Miskolc csapata volt, akitől az őszi fordulóban egy gólos vereséget szenvedtünk. A mostani mérkőzés sem volt egyszerű, de végül a három gólos győzelemnek köszönhetően itthon tudtuk tartani a két pontot.

A mérkőzést a csapat edzője, Bárány Zsolt értékelte:

Zsolt! Először is szeretnék gratulálni a győzelemhez, bár nem volt könnyű mérkőzés, ennek ellenére mégis revansot tudtunk venni az őszi, egy gólos vereségünkért. Hogyan értékelnéd a pályán történteket?

Ehhez lassan már hozzá kell szoknunk, hogy minden mérkőzésünk ilyen. Amennyiben a csapategység tud működni és a védekezésünk rendben van, akkor azt mondom, hogy vannak reális esélyeink az ellenféllel szemben. A támadásban sajnos vannak gyenge pontjaink, és egy-két ember nem tudja folyamatosan ugyanazt a teljesítményt nyújtani, ezért még mindig rengeteg hibával játszunk ezen a téren. Ezen nagyon kellene javítanunk. Úgy gondolom, hogy ez a bajnokság most már így fog lemenni. Van még két forduló hátra, igyekszünk a maximumot kihozni magunkból.