Revansot vettünk!

Balassagyarmati Kábel SE- Hatvani KSZSE 20:30 (11:12)
Mérkőzés időpontja
2019. 09. 21.
Nézőszám
220 fő
Kiállítások
6 ill. 4 perc
Hétméteresek
6/5 ill. 1/1
Hatvani KSZSE
HUDÁK – KOVÁCS P. 5, PADLA 9, SÁNDOR 3, VAD 1, BALI 2, HORVÁTH 4
Cserék
SZARVAS ANDRÁS (kapus), BUDAY 2(1), BLAZSEK, IGÓ 1 , MOLNÁR K.,SZARVAS ÁDÁM, RÉPÁSI 1, VARJÚ 1, VERES 1

Férfi felnőtt csapatunk 2019. szeptember 21-én (szombaton) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. A Balassagyarmati Kábel SE csapatával mérkőztek meg, akikkel szemben parádés, 10 gólos győzelmet arattak a fiúk. Fontos volt ez a győzelem, hiszen a gyarmatiakkal szemben maradtunk alul a Magyar Kupa mérkőzésen.
Sikerült, revansot vettünk!

Mielőtt a mérkőzésről írnánk el kell, hogy mondjuk vendéglátó egyesületünkkel, illetve annak vezetésével kimondottan jó kapcsolat alakult ki az évek során. Rendszeresen fogadjuk el egymás meghívásait különböző tornákra, felkészülési mérkőzésekre. A szurkolótáboruk nagyon szimpatikusan szurkol, űzi és hajtja a csapatát. A szurkolók -gyarmatiak, hatvaniak- nagyon jól elbeszélgettek a szünetben, a mérkőzés végén pedig közösen elemezték a látottakat. A beszélgetések során kiderült, hogy nagyon sok közös ismerőse van a hatvani és balassagyarmati szurkolóknak, akikről jó volt elbeszélgetni. Összességében az a 30-40 hatvani szurkoló, aki elkísérte a csapatot, nem csak a győztes mérkőzés miatt érezte jól magát!

A mérkőzésről a csapat edzőjét, Bárány Zsoltot kérdeztük.

Zsolt! Néhány perccel ezelőtt ért véget a mérkőzés. Azt gondolom, hogy igazán parádés mérkőzést láthattunk, hiszen 10 góllal győztük le azt a Balassagyarmatot, akiktől a Magyar Kupán vereséget szenvedtünk.

Ismét beigazolódott, hogy igazán jól csak csapatként lehet kézilabdázni, ami ma be is bizonyítottak a fiúk. Fontos volt számunkra ez a mérkőzés, hiszen a Magyar Kupa mérkőzés óta bennünk volt, hogy szeretnénk revansot venni az ellenfelen. Ez most sikerült is. Gratulálok a srácoknak!