Sajtónyilvános edzés

A Hatvani KSZSE férfi felnőtt csapata hétfőn sajtónyilvános edzést tartott. A sportolók a sajtó képviselőivel közösen megnézték az épülő sportcsarnokot, ahol a kivitelező munkatársa tartott egy rövid tájékoztatót az építkezés jelenlegi helyzetéről.

A fiúk kérdésére Antalóczy Péter elnök úrral közösen válaszoltak és örömmel hallották, hogy az építkezés időarányosan halad annak ellenére, hogy a kivitelezők munkáját nagyban hátráltatta a rendkívül magas talajvíz, illetve az építési területen található korábbi épületek alapjai.

A fiúk a bajnokságra való felkészülést az elmúlt héten kezdték meg. Délelőtt konditerem volt a program, délután pedig futás a Népligeti pályán, így örömmel mentek az építkezés megtekintése után a Kodály tornacsarnokába, ahol megkezdték a labdás edzéseket. A sajtó képviselői elsősorban a négy új játékossal készítettek riportokat és kérdezték terveikről őket. Az új játékosok elmondták, hogy nagyon tetszett az épülő létesítmény és bíznak abban, hogy a jó játékuknak köszönhetően is minél jobban meg tudjuk majd tölteni a mérkőzések alkalmával a nézőteret.

Mindenki abban bízik, hogy erős középcsapattá tudunk majd válni úgy, hogy bennmaradási gondjaink ne legyenek annak ellenére, hogy a mi csoportunkat mindannyian erősebbnek tartják főleg úgy, hogy a volt két NB I-es csapatot is ide sorsolták. A riportok elkészítése után megkezdődtek a labdás edzések. A fiúk augusztus 4-8. között Sirokon vesznek majd részt edzőtáborban és a hazaérkezésük napján majd egy edzőmérkőzésen mérhetjük le, hogy hol tart a csapat felkészülése.