Salgótarjáni Strandépítők KC – Hatvani KSZSE Ifjúsági csapat

Salgótarjáni Strandépítők KC – Hatvani KSZSE 38:34 (19:11)
HKSZSE: Antalóczy, Imre 4, Fehér 1, Kátai, Kovács 1, Vasas, Bodó 2, Fodor 1, Schrötter 1, Balog, Baranyi 13, Nagy 11
Kiemelkedő játékosok: Antalóczy, Baranyi, Nagy
Játék vezetők: Szabó Tamás, Széles Zoltán
Néző szám: 100 fő

A csapat edzőjének, Kovács Tibornak a beszámolóját olvashatjátok:

Vasárnap a salgótarjáni ifi csapattal mértük össze erőnket. Egy jó tempójú és színvonalas mérkőzésen szoros végeredmény mellett, szenvedtünk vereséget.
Az első félidő elején felváltva alakultak ki a helyzetek, de ezek sorra kimaradtak, hiszen mindkét kapus parádésan védett. A későbbiekben a hazai csapatnak sikerültek jobban a befejezési, így nyolc gólos hazai előnnyel zárult az első játékrész.

A második félidő jobban indult számunkra, kicsit faragtunk a hátrányunkból, de aztán a játékrész közepén ismét ők voltak eredményesebbek, így beállt a 6-8 gólos különbség. Az utolsó 10 percben mindkét csapat többet cserélt, ebből mi jöttünk ki jobban és a végére sikerült négy gólra faragni a hátrányunkat.

Összességében a támadó játékunkkal, legalább is a helyzetek kialakításával elégedett vagyok, de sokkal precízebb és koncentráltabb befejezésekre van szükségünk, annál is inkább, mivel egy kimaradt helyzet a túloldalon gyakran lerohanásos góllal zárult.A védekezésünkön kell még csiszolni, bár időszakokra azért az is biztató jeleket mutatott.
A második félidőt négy góllal megnyertük ez igazán tetszett, viszont azt is mutatja, hogy ha az elsőben pontosabban lövünk, akkor győzelemmel is végződhetett volna az összecsapás.
Nagy Gergely könnyebb fejsérülést szenvedett a meccs hajrájában. Ezúton is kívánunk neki mielőbbi gyógyulást!

Kiemelt fotó: Salgótarjáni Strandépítők – Hatvani KSZSE mérkőzésről
Galéria: Hatvani KSZSE – Budakalászi SC mérkőzésről