Sarca Darius Alex: véleményem szerint jó mérkőzéseket játszottunk a három nap alatt

A Sarca Darius Alex vezette Vitka SE együttese a második helyen zárta a Centervill Nemzetközi Kézilabda Kupát. A torna sikerességéről a csapat edzőjét kérdeztük:

Szeretnék gratulálni, hiszen a csapatoddal ti is részt vettetek ezen a háromnapos nemzetközi kupán. Hogyan értékelnéd a mérkőzéseket?

Köszönjük a meghívást a hatvani egyesületnek, nagyon érdekes torna volt, nagyon jó eredményekkel. Véleményem szerint jó mérkőzéseket játszottunk a három nap alatt, két győzelmet tudhatunk a magunkénak, a döntő mérkőzésen sajnos alulmaradtunk. Úgy gondolom, hogy a csapatom mindent beleadott annak ellenére, hogy egy hosszú felkészülési időszak után utaztunk el a tornára. Meg kell mondjam, hogy mindenkin látszott a fáradtság és egy-két játékosunk hiányzott is a keretből. Összességében nagyon örülünk, hogy részt tudtunk venni, azt gondolom, hogy az itt szerzett tapasztalatok még inkább segíteni tudnak minket a bajnokságra való felkészülésben.

Hogyan készültök a hamarosan kezdődő bajnokságra?

Eddig heti öt edzéssel készültünk, hetente játszottunk edzőmérkőzéseket, ezzel a mostani tornával zártuk le a felkészülési időszakot. Innentől kezdve heti három edzéssel készülünk majd a bajnokságra.

Köszönöm szépen, még egyszer gratulálok nektek a második helyezéshez!

Köszönjük szépen, sok sikert a hatvani egyesületnek!