Senkit nem hagyunk…otthon!

Férfi csapatunk a 2016/2017-es bajnokság legfontosabb mérkőzése előtt áll. A Gödöllői KC ellen játszunk vasárnap, idegenben. Ekkor, a bajnokság utolsó fordulójában fog eldőlni, hogy csapatunk milyen helyezést ér el. Az eddigi eredményeket is figyelembe véve megszerezhetjük akár a második helyezést is, de le is csúszhatunk az ötödik helyre, ami valljuk be, bizony talán már egy kis csalódást is okozna az utóbbi hetek teljesítménye alapján. Az előző bajnokságban 19 ponttal lettünk ötödikek – ami hatalmas eredmény volt, hiszen egyesületünk történetében az addigi legjobb helyezést sikerült elérni. Most akár 24 pont is kevés lehet ahhoz, hogy előrébb lépjünk az ötödik pozíciónál, ami jól mutatja a bajnokság kiegyensúlyozottságát.

Az egyre növekvő érdeklődésre való tekintettel, illetve azokra gondolva, akik szívesen szurkolnának a férfi csapatunknak akár idegenbeli környezetben is, de erre nincs lehetőségük, vezetőségünk úgy döntött, hogy szurkolói buszokat indít Gödöllőre (Hajós Alfréd Általános Iskola tornaterme, kezdés: 17 óra), a szezon utolsó bajnoki fordulójának helyszínére.

SENKIT NEM HAGYUNK OTTHON, AKI SZURKOLNI AKAR!

Indulás Gödöllőre az OK-TAT-60 Kft. telephelyétől – 3000 Hatvan, Tanács út 9. /bejárat a Nádasdy Tamás u. felől/ május 14-én (vasárnap) 16:00-kor, vissza a mérkőzés végét követően negyed órával a helyszínről.

A kisbuszokat Egyesületünk szponzorai biztosítják (OK-TAT-60 Kft. és Baranyi Attila), így a mérkőzésre DÍJMENTES az utazás.

Kérjük szurkolóinkat, lehetőség szerint hozzanak magukkal szurkoláshoz szükséges eszközöket (pl.: trombita, duda, dob), ezek hiányában „nagy tüdővel készüljenek”!

Jelentkezést kizárólag e-mailben tudunk elfogadni! Egy személy akár több szurkolót is bejelenthet, de kérjük megadni minden résztvevő nevét, címét és telefonszámát.
Tekintettel a buszok befogadóképességére, a jelentkezés sorrendjében tudjuk a helyeket biztosítani. Erről mindenkit értesítünk e-mailben!

Továbbá kérjük azokat, akik személyautóval fognak a mérkőzés helyszínére utazni, jelezzék, hogy van-e szabad hely a gépjárműjükben, ahová csatlakozhat egy, vagy akár több szurkolótársuk is.

Mérkőzés fontossága miatt kérünk minden szurkolót, hogy jöjjenek és szurkoljanak a fiúknak!

Jelentkezési határidő: május 13. (szombat), 18 óra.
Elérhetőség:
email: info@szombatilajos.hu
tel.: +36 (30) 334 4433