Szarvas Nóra

Rövid riportok keretein belül szeretnénk bemutatni a Hatvani KSZSE női felnőtt csapatának új játékosait. A riportok a felkészülés kezdetén készültek, melyeket folyamatosan közzé tesszük.

Ma Szarvas Nórát mutatjuk be Nektek.

1. Kérlek egy pár szóval mesélj az eddigi pályafutásodról!
Salgótarjánban kezdtem el kézilabdázni. Utána egy kis időt töltöttem Vácon, ezután pedig 2 évet játszottam Budaörsön, ahonnan a Hatvani KSZSE-hez vezetett az utam.

2. Miért esett a választásod a Hatvani KSZSE-re?
Két bátyám is itt játszik a férfi felnőtt csapatban. Hallottam, hogy a női csapat NB II-be szeretne feljutni és ez egy nagyon jó célkitűzés és kihívás számomra, mert komolyabb szinten szeretnék kézilabdázni. Ezért esett a választásom erre a csapatra.

3. Hogy ment a beilleszkedés?
Úgy érzem már sikerült beilleszkednem a csapatba. Egyrészt pár embert már korábban is ismertem a csapatból, másrészt pedig nagyon jó a csapatközösség és a lányok aranyosan fogadtak.

4. Milyen teljesítményt vársz el magadtól az idény során?
Szeretnék a csapat hasznos és meghatározó tagja lenni. Van mit fejlődnöm védekezésben és támadásban egyaránt, de minden edzésen és meccsen a maximumra törekszem ennek érdekében.

5. Mit vársz el a csapattól az idény során?
A célunk az, hogy megnyerjük a bajnokságot. Úgy gondolom az eddigi meccsek alapján erre meg is van az esélyünk. Sokat kell még dolgoznunk érte, de jó irányba tart a csapat.