Szurkolói busz – Budapesti Elektromos SE – OKTAT60 Hatvani KSZSE

Kedves Hatvani KSZSE szurkolók!

Férfi csapatunk május 6-án (vasárnap),11:00 órától játssza a bajnokság tavaszi szezonjának utolsó idegenbeli tétmérkőzését, a Budapesti Elektromos SE vendégeként. Egyesületünk számára fontos, hogy játékosaink idegenbeli környezetben is otthon érezhessék magukat, ezzel is segítve a jó szereplésüket. Az eddigi nagy sikerre való tekintettel erre a találkozóra is indítunk szurkolói buszt.

Jelentkezni Egyesületünk alelnökénél, Szombati Lajos Úrnál lehet, a következő e-mail címen: info@szombatilajos.hu. Tájékoztatás a +36-30-344-4433-as telefonszámon.

Indulás az OK-TAT-60 Kft. telephelyétől – 3000 Hatvan, Tanács út 9. /bejárat a Nádasdy Tamás u. felől/ május 6-én (vasárnap) 09:30-kor, visszaindulás a mérkőzés végét követően negyed órával lesz.

A kisbuszt Egyesületünk szponzora az OK-TAT-60 Kft. biztosítja, így korlátozott számban ugyan, de díjmentes az utazás. Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint hozzanak magukkal szurkoláshoz szükséges eszközöket (pl.: trombita, duda, dob), ezek hiányában kérjük „nagy tüdővel készüljenek”!

Jelentkezési határidő: május 4. (péntek), 12:00 óra. Jelentkezést csak e-mail-ben fogadunk el (név, telefonszám, és az össz utazók létszámának megjelölésével).

Figyelem!
Az egyénileg utazók figyelmét felhívjuk arra, hogy a mérkőzésre az Elektromos Csarnokban kerül sor!

Hajrá Hatvan!
Hajrá OKTAT60 Hatvani KSZSE!