Szurkolói busz – OKTAT60 Hatvani KSZSE – Pilisvörösvári KSK

Kedves HKSZSE szurkolók!

Férfi csapatunk jövő hét vasárnap (december 10. 16:00 órától) játssza a bajnokság őszi szezonjának utolsó tétmérkőzését. A tabella jelenlegi második helyezettjéhez Pilisvörösvári KSK csapatához látogatunk. Egyesületünk számára fontos, hogy játékosaink idegenbeli környezetben is otthon érezhessék magukat, ezzel is segítve a jó szereplésüket. Az eddigi nagy sikerre való tekintettel erre a találkozóra is indítunk szurkolói buszokat. 

Jelentkezni a következő e-mail címen lehet: info@szombatilajos.hu, illetve személyesen a most hétvégén (december 3-án 16:00 órától) megrendezendő OKTAT60 Hatvani KSZSE – Budapesti Elektromos SE mérkőzésen egyesületünk alelnökénél, Szombati Lajos úrnál. (Erre a meccsre szintén várjuk a kedves szurkolókat, és a kézilabda „szerelmeseit!”)

Indulás az OK-TAT-60 Kft. telephelyétől – 3000 Hatvan, Tanács út 9. /bejárat a Nádasdy Tamás u. felől/ december 10-én (vasárnap) 14:15-kor, visszaindulás a mérkőzés végét követően negyed órával lesz.

A kisbuszokat Egyesületünk szponzorai biztosítják (OK-TAT-60 Kft. és Baranyi Attila egyéni vállalkozó), így korlátozott számban a szurkolóknak díjmentes az utazás. Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint hozzanak magukkal szurkoláshoz szükséges eszközöket (pl.: trombita, duda, dob), ezek hiányában kérjük „nagy tüdővel készüljenek!”

Jelentkezési határidő: december 9. (szombat), 12:00 óra.
Figyelem!
Az egyénileg utazók figyelmét felhívjuk arra, hogy a mérkőzésre a Solymári Csarnokban kerül sor!

Hajrá Hatvan!