Szurkolói busz

Kedves Hatvani KSZSE Szurkolók!

Férfi felnőtt csapatunk, az OKTAT60 Hatvani KSZSE december 2-án (vasárnap), 16 órától játssza az őszi bajnoki szezon utolsó előtti tétmérkőzését, idegenben a Csépe Salgótarjáni SKC csapata ellen.
Egyesületünk számára fontos, hogy a játékosaink idegenbeli környezetben is otthon érezhessék magukat, ezzel is segítve a jó szereplést. Az eddig nagy sikerre való tekintettel erre a mérkőzésre is indítunk szurkolói buszt.

Jelentkezni az Egyesületünk alelnökénél, Szombati Lajos Úrnál lehet, a következő e-mail címen: info@szombatilajos.hu, legkésőbb 2018. december 2., 12 óráig.

Indulás az OK-TAT-60 Kft. telephelyéről /3000 Hatvan, Tanács út 9. (bejárat a Nádasdy Tamás utca felől)/, december 2-án (vasárnap), 14:30-kor.

A kisbuszt Egyesületünk szponzora az OK-TAT-60 Kft. biztosítja, így korlátozott számban ugyan, de díjmentes az utazás. Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint hozzanak magukkal szurkoláshoz szükséges eszközöket (pl.: trombita, duda, dob). Ezek hiányában kérjük, „nagy tüdővel készüljenek!”