Távozik Kedves László szakmai igazgató és edző

Egyesületünk szakmai igazgatója, és felnőtt férfi csapatunk edzője, 3 év után távozik a Hatvani KSZSE-től.

Kedves László szakmai igazgatóként érkezett hozzánk, és ebben a minőségében felelt, és irányította az Egyesületünkben folyó szakmai munkát, a felnőtt és az utánpótlás csapatok felkészülését, szakmai munkáját.  Ezalatt az idő alatt nemcsak sportolóink létszáma – elsősorban utánpótlás- nőtt jelentősen, hanem minőségi fejlődés is jellemezte az egyesületet.  Felnőtt és korosztályos csapataink az elmúlt időszakban egyre jobb eredményt értek el, és elindultak, illetve megerősödtek olyan programok, mint az iskolai testnevelés órák alatt tartott kézilabda foglalkozások. Ennek keretén belül több száz gyereket ismertethettünk meg csodálatos sportágunk alapjaival.

Az NB II-es bajnokságba ismét visszajutó felnőtt férfi csapatunk irányítását is átvette, ahol az első évben egy bravúros ötödik helyet sikerült megszerezniük, majd a második évben épphogy lecsúszva a dobogóról ismételtük meg ezt az eredményt.

Ebben az évben az NB II-es férfi felnőtt Északi csoportjában a az OKTAT60 Hatvani KSZSE csapata a harmadik helyezést érte el, irányítása alatt. Ez a hatvani kézilabda történetének eddigi legjobb eredménye.

Kedves László július végéig még Egyesületünknél dolgozik, ahol többek között a mátraderecskei kézilabda tábor egyik vezetője és irányítója lesz.

Egyesületünk nevében szeretnénk megköszönni neki az elmúlt évek kemény, kitartó és eredményes munkáját!

A férfi csapat irányítását Bárány Zsolt az Egyesületünk utánpótlás igazgatója vette át, a női felnőtt csapat vezetése mellett.