Távozó játékosok – OKTAT60 Hatvani KSZSE

A férfi csapat mérkőzésének a megkezdése előtt került sor azoknak a játékosoknak az ünnepélyes búcsúztatására, akik abbahagyták a versenyszerű kézilabdázást.

Most egyszerre öten is döntöttek így a csapatból, és ha fájó szívvel is, de elbúcsúztattuk őket úgy, hogy természetesen nem csak nézőnek, hanem az öregfiú csapatunkba is visszavárjuk őket. Voltak közülük olyanok is, akik csak egy évet játszottak nálunk, de Rácz Csaba személyében most egy olyan játékos fejezi be a versenyszerű játékot, aki az Együttesünk egyik ikonikus alakjává vált, hiszen a méltán népszerű, és elismert sportember – akit mindenki csak „Csacsának” becéz -, Egyesületünk megalakulása óta, azaz 19 éve tagunk. Nemcsak játékosként, hanem edzőként is számíthattunk évek óta munkájára.

Név szerint távozó játékosaink: Hegedűs József, Mészáros Péter, Rutka Bence, Rácz Csaba, Tatár Péter

Egyesületünk, és szurkolóink nevében szeretnénk megköszönni az elmúlt években nyújtott munkájukat és teljesítményüket, amellyel hozzájárultak csapatunk mostani sikereihez is. Kívánjuk, hogy a jövőben sem szűnjön meg a kapcsolatuk a kézilabdával – van, aki edzőként folytatja-, és kívánjuk, hogy magánéletükben is legyenek kiemelkedően sikeresek.