Tegyük szebbé idén is az ünnepeket!

Azzal, hogy a különböző üzletekben már megjelentek a karácsonyi termékek és dekorációk, nem közvetlenül inspirál minket arra, hogy mi is az év végével foglalkozunk, hanem az a tény, hogy az elmúlt évben várakozáson felül sikerült az ünnepi adománygyűjtésünk. A Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen szerveztük ezt és akkor elhatároztuk, hogy folytatni fogjuk. Az elmúlt két hétben hárman is megkerestek minket azzal, hogy szervezünk-e még ilyet, illetve, hogy mikor, ezért gondoltuk azt, hogy már most közzétesszük az előzetes felhívást!

Igen, folytatjuk ezt a kezdeményezést azzal az újítással, hogy most december 1-én a férfi csapatunk és december 8-án a női csapatunk szezonbeli utolsó hazai mérkőzésén szervezzük meg az „akciót”. Most is várunk minden támogatót, illetve adományozót. Bővebb információkat novemberben teszünk közzé, de már most elárulhatjuk azt, hogy a Veszprém KSE hivatalos, játékosok által aláírt mezét fogjuk árverésre bocsájtani. Az ebből befolyt összeget természetesen felajánljuk a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak.
Abonyi Tündével a szolgálat intézményvezetőjével már egyeztettünk ezzel kapcsolatban és nagy örömmel vette a megkeresésünket!

Mert ne felejtsük:

„Az adakozás nem csupán másoknak ad életet, de neked is.”

Sean Covey