Tisztes helytállás a Gyöngyös otthonában

HE-DO B.Braun Gyöngyös- Hatvani KSZSE 33:28

Férfi felnőtt csapatunk 2020. január 15-én (szerdán) játszotta az idei év első mérkőzését, a HE-DO B. Braun Gyöngyös otthonába látogattak, ahol Liga Kupa mérkőzést játszottak.
A két csapat már nem volt egymás számára ismeretlen, hiszen 2018-ban Magyar Kupa mérkőzésen már találkoztak. A győzelem akkor az NB I-es Gyöngyös csapatáé lett 12 gólos különbséggel.
A szerdai Liga Kupa mérkőzést szintén a gyöngyösiek nyerték, de a múltkori 12 gólos vereségünkkel szemben most 5 góllal maradtunk alul.

A mérkőzésről a csapat edzőjét, Bárány Zsoltot kérdeztük.

Zsolt! Néhány perccel ezelőtt ért véget a mérkőzés! Az gondolom, hogy tisztességesen helyt álltunk, hiszen egy olyan NB I-es csapattal szemben, aki bnemzetközi porondra készül, csupán csak 5 gólos vereséget szenvedtünk. Mi a véleményed a mai mérkőzésről?

Számunkra ez a mérkőzés a tavaszi szezon és az alapozás elején volt, ettől függetlenül én is azt gondolom, hogy egy NB I-es csapat ellen tisztességesen helyt álltunk.

Pénteken visszavágó lesz, akkor a gyöngyösiek jönnek hozzánk. A mostani mérkőzést látva készülsz valamilyen taktikával?

Nem, ugyanúgy folytatjuk a felkészülést, mint eddig. Köztudott, hogy a csapattal most Mátraházán edző táborozunk, ahol napi három edzéssel készülünk. Csodákat nem várok, de szeretném, ha otthon is tisztességesen helyt tudnánk állni.

A fiatalok közül az ifi kapusnak, Juhász Krisztiánnak kimondottan sok lehetőséget biztosítottál a mérkőzés folyamán.

Igen, Krisztián tehetséges, fiatal kapus, de tétmérkőzésen is kell, hogy kipróbálja magát, illetve, hogy én is lássam, hogy milyen teljesítményre képes.

Gratulálok a mai teljesítményhez, további jó felkészülést és jó utat vissza, az edzőtáborba!

Köszönjük!