Történhetett volna máshogy is…

Vecsés SE- Hatvani KSZSE 29:23

Férfi felnőtt csapatunk 2019. október 18-án (pénteken) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését a Vecsés SE csapatával, akikkel szemben egy nyerhető mérkőzésen maradt alul csapatunk 29:23-ra. Ezzel az elvesztett két ponttal a csapat jelenleg a bajnoki tabella 5.helyén szerepel, másik három csapattal együtt.

A mérkőzésről a csapat edzőjét, Bárány Zsoltot kérdeztük:

Zsolt! Néhány perccel ezelőtt ért véget ez a számunkra abszolút megnyerhető mérkőzés, ahol azonban sajnos alulmaradtunk. Kérlek, értékeld a ma látottakat.

Igen, sajnos megint egy olyan mérkőzést veszítettünk el, ahol nekünk kellett volna győztesen lejönni a pályáról. Azt gondolom, hogy az utóbbi két hetünk sikertelenségét ideje megvizsgálnunk és javítani kell a hibáinkon. Mindenképp nagyobb elszántásággal, tűzzel és koncentrációval kell a pályára lépnünk az elkövetkezendő mérkőzéseinken, ha győzni szeretnénk.

A bajnoki fordulókat tekintve most egy kisebb szünet következik, hiszen november 10-én lépünk újra pályára, amikor is hazai pályán fogadjuk a Ceglédi KKSE csapatát.

Igen, most egy kis szünet következik, de nem hagyjuk abba a felkészülést, hiszen október 30-án Liga Kupa mérkőzést játszunk PLER-Budapest csapatával, november 10-én – ahogy te is mondtad- a Ceglédi KKSE-vel mérkőzünk meg, akik jelenleg a tabella második helyét foglalják el. Azon a mérkőzésen papírforma szerint nem mi vagyunk az esélyesek, hiszen megítélésem szerint az elmúlt évben még NB I-ben szereplő és most oda visszakészülő ellenfelünknek van a legerősebb kerete, de vittünk mi már véghez komolyabb bravúrokat, akár az előző bajnokságban, akár most. Hazai pályán játszunk majd, saját közönségünk előtt, tehát nyerni szeretnénk.

Eredményes felkészülést a következő mérkőzésekre!

Köszönjük!