Túl a 2000-en!

Múlt héten tettük közzé, hogy Egyesületünk egyik leglátogatottabb médiafelületén – a Facebook oldalunkon – kedvelőink, illetve követőink száma meghaladta az 1700 főt. Most örömmel jelentjük be, hogy pár nap alatt elértük, sőt már meg is haladtuk a 2000 főt.

Kíváncsiságból megnéztük, hogy más hatvani sportszervezethez képest ez az eredmény mit jelent. Volt olyan oldal, amelyhez képest negyvenszer nagyobb a követőink száma, de a népszerűbb sportágakéhoz képest is négy-ötszöröse. A minket legjobban megközelítőhöz képest is a mi facebook oldalunkat dupla annyian kedvelik.

Azonban nem ez az elsődleges cél, hogy minél többen kövessék az oldalunkat, hanem ez csupán egy eszköz ahhoz, hogy minél több sportkedvelőhöz jussanak el a rólunk szóló hírek, illetve eredményeinket minél többen megismerjék. Többek között ennek is tudjuk be, hogy egyre többen látogatnak ki a mérkőzéseinkre, és ma már a néhány évvel ezelőtti 30-40 főhöz képest, stabil 150-250 fős szurkolótáborunk alakult ki. Természetesen ezzel a számmal tartósan mi vagyunk a legnézettebb labdasportág a városunkban.

Köszönjük mindazoknak, akik követik oldalunkat és legfőképpen köszönet illeti azokat, akik ellátogatnak a mérkőzéseinkre és szurkolnak a csapatainknak!

Hajrá Hatvan!
Hajrá Hatvani KSZSE!