Új játékosaink első győzelme

TATAI AC–HATVANI KSZSE 14–32 (4–9)

Női felnőtt csapatunk 2022. szeptember 10-én játszotta a 2022/2023-as bajnokság első mérkőzését a NB II Északi csoportjában. Az ellenfél a Tatai AC csapata volt, akikkel szemben magabiztos győzelmet aratott csapatunk.

A mérkőzést a csapat két új játékosa, Bárány Panna és Szarvas Regina értékelte:

Bárány Panna

Több alkalommal védtél már a kapuban felkészülési mérkőzéseken és kupamérkőzéseken. Ez a mérkőzés volt az első tétmérkőzésed a bajnokságban. Hogyan értékelnéd csapat teljesítményét?

A lányok nagyon kedvesek velem, mindenben támogatnak és nekem ez számít a legtöbbet. Nagyon jól éreztem magamat a mérkőzésen.

A jó kapusteljesítményetek hozzájárult ehhez a nagyarányú győzelemhez. Hogyan értékelnéd a saját teljesítményedet?

A mérkőzés elején nagyon izgultam, mint mindig. A magammal szembeni elvárásaim mindig nagyok. Azt gondolom, hogy mindig van jobb teljesítmény és törekszem is arra, hogy mérkőzésről- mérkőzésre egyre jobb legyek.

Szarvas Regina

Hogyan értékelnéd az első győzelmedet a Hatvani KSZSE játékosaként?

Nagyon örülök, hogy győzni tudtunk annak ellenére, hogy az első félidőben eléggé „álmosan” kezdtük a játékot. A támadásban sok esetben nem találtuk meg a jó megoldásokat, sok ziccert hagytunk ki. Védekezésben jól működött a csapat, és örülök, hogy a második félidőre a támadásunk is feljavult!