„Új játékosként úgy érzem, hogy sikerült beilleszkednem a csapatba”

Petrovics Anna új játékosként érkezett egyesületünkhöz a nyár elején. Az irányító poszton játszó játékos meghatározó szerepet töltött be mindhárom mérkőzésen, hiszen mind támadásban mind védekezésben nagy segítségére volt a csapatnak.

Panka szeretnék gratulálni, hiszen megnyertétek ezt a háromnapos nemzetközi kupát. Ebben nagy segítségére voltál a csapatnak, hiszen meghatározó játékos voltál mindhárom mérkőzésen. Hogyan értékelnéd a mérkőzéseket, a saját és a csapat teljesítményét?

Köszönjük szépen a gratulációt! Szerintem minden szempontból nagyon hasznos három mérkőzést tudhatunk a hátunk mögött. Úgy érzem, hogy főleg védekezésben kezd nagyon jól összeállni a csapat. Sokan érkeztünk új játékosként, de véleményem szerint sikerült jól beilleszkednünk a csapatba. A támadásban még nem érezzük annyira egymást, de a lejátszott edzőmérkőzések és ez a kupa is nagyon jó lehetőség volt arra, hogy a hiányosságokat a bajnokság megkezdéséig javítani tudjuk. A hétvégén vár ránk egy újabb megmérettetés, reméljük, hogy addigra még jobb lesz a játékunk.

Hogyan készültök a hamarosan kezdődő bajnokságra?

Leginkább sok edzéssel. Figyelembe kell venni, hogy mindenkinek van más elfoglaltsága, de szerintem az edzéseken mindenki toppon van, amikor kell. Igyekszünk minél jobbak lenni, és odatenni magunkat a bajnokságban.