Újabb férfi ifi siker, újabb győzelem, újabb két pont!

Hatvani KSZSE- Mizse KC 45:32 (19:10)
Mérkőzés időpontja
2019. 10. 13.
Nézőszám
60 fő
Játékvezetők
Pál Csaba, Tóthpál Balázs Krisztián
Játékosok
Hatvan: Juhász Krisztián, Antalóczy Botond, Kontra Dániel (kapusok), Molnár Ádám (2), Előházi Máté (4), Baranyi Máté (1), Imre Viktor (3), Gyuris Bálint (9), Kovács Gergő (1), Nagy Balázs (7), Racskó Ádám (1), Csikós Levente (6), Tamás Bálint (6), Szűcs Dániel (3), Igó Ádám (2), Veres Balázs

Férfi ifjúsági csapatunk 2019. október 13-én (vasárnap) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését, hazai pályán, a Mizse KC csapatával. A végeredmény 45:32 lett a javunkra. A mostani megszerzett két pontnak köszönhetően Egyesületünk férfi ifjúsági csapata jelenleg a bajnoki tabella 3.helyén szerepel úgy, hogy az első és második helyezett csak egy-egy ponttal előz meg minket.

A mérkőzést Pápa János, a csapat edzője értékelte a mérkőzést követően:

„Meglehetősen álmos, lassú és körülményes játékkal kezdtük el a mérkőzést. Amikor megpróbáltuk meggyorsítania a játékot, rengeteg technikai hibát vétettünk és rengeteg ziccert hibáztunk. A félidő második felére „bemelegedtünk” a játékba, koncentráltabbakká váltunk és végül megnyugtató előnnyel mentünk pihenni a szünetben. A félidőben megbeszéltük, hogy „sort” cserélünk, és kértem a pályára lépőktől, hogy folytassák tovább az első félidő második részében látottakat. Megbeszélésünk dacára sikerült „lemásolni” az első félidőt. Azért pozitívum a nagyarányú győzelem, de a kapott gólok számával elégedettlen vagyok. A meccs további pozitívuma még, hogy a második félidőt a fiatalabbak játszották végig, illetve serdülő kapusunk Kontra Dani bemutatkozhatott a nagyobbak között, több védést is bemutatva!

Gratulálok a győzelemhez a csapatomnak!