Újabb győzelem hazai pályán!

OKTAT60 Hatvani KSZSE – Nádudvari ASK 32:26 (18:12)
Mérkőzés időpontja
2019. 03. 02. 18:00
Nézőszám
160 fő
Kiállítások
8 ill. 8 perc
Hétméteresek
4/4 ill. 4/3
Játékvezetők
Hargitai Gábor, Markó Gábor István
Versenybíró
Varga Zoltán
OKTAT60 Hatvani KSZSE
Hudák – Répási 10, Padla 5, Molnár Kristóf, Buday 3, Vad 4, Veres 1
Cserék
Szarvas András – Horváth 6 (4), Hasilló, Blazsek 1, Szarvas Ádám, Varjú 1, Pintér, Nagy, Igó 1

Férfi felnőtt csapatunk az OKTAT60 Hatvani KSZSE 2019. március 2-án (szombaton), a Nádudvari ASK csapatát fogadta.

A mérkőzést követően a csapat egyik játékosát, Répási Norbertet és az edzőt, Bárány Zsoltot kérdeztük.

Répási Norbert
játékos

Néhány perce ért véget a mérkőzés. Kívülről úgy látszott, hogy egy kicsit hullámzó játékkal, de a végére magabiztosan nyertünk. 10 góllal járultál hozzá ehhez a győzelemhez. Milyen volt a mérkőzés belülről?
Lényegesen jobb volt, mint az őszi szezonban. Most nem nekünk kellett az eredmény után menni, nem voltunk nyomás alatt, aminek meg is lett az eredménye, mert kevesebbett hibáztunk. Úgy érzem, az elején nyomatékosítottuk, mi nem vesztes meccsért vagyunk itthon. Az elején vezettek, majd mikor mi szereztünk vezetést, egy pillanatra sikerült feljönniük, de összességében mi irányítottuk a mérkőzést.

Igen, vezettünk 7-tel, aztán feljöttek 2-re is, de aztán elléptünk 4-re, ahonnan nem engedtünk. A sérülésed után ez volt az első mérkőzés, ahol elérted a 10 gólt. Elég sokat kihagytál, de lehetett látni rajtad, hogy jó kedvvel, nagy akarattal játszol ezen a mérkőzésen.
Így van. Eddig bennem volt az a félelem, ami egy 3 hónapos kihagyás után benne van az emberben.

Most is volt olyan helyzet, amikor megsérülhettél volna. Elindultál befelé és az ellenfél lába ott volt. Hasonló szituációban, mint amikor megsérültél.
Igazából az más volt, mert ott szándékos durvaság volt, most pedig csak alám lépett, szándékosságról szó sem volt. Összességében egy sportszerű mérkőzés volt.

Bárány Zsolt
edző

Néhány perce ért véget a mérkőzés. Nem tudom egyet értesz-e azzal, hogy összességében látszódott, hogy mi fogunk nyerni, de hullámzott a játékunk.
Sajnos igen. Ugye ettől a csapattól kaptunk ki ősszel idegenben. Ez egy rutinos, nagyon megfontolt, ésszel játszó csapat. Játsszák a játékukat, megnehezítik az ellenfél helyzetét. Igazából olyanok, mint a kullancsok, tapadnak ránk és nem adják fel. Minden elismerésem a nádudvari csapaté, egy roppant kellemetlen ellenfél, nem csak nekünk, mindenkinek. Ez a csapat 9 fős játékos kerettel, idegenben megverte a Salgótarjánt, ami egy figyelemreméltó teljesítmény.

Igen, azt lehetett látni, hogy nem hagyják magukat kizökkenteni, hiszen volt olyan is, amikor 7-tel vezettünk, ebből jöttek fel 2-re. Időt is kellett kérni.
Sajnos így van. Úgy látszik, hogy ez a csapat nem passzol nekünk, ezen belül pedig vannak játékosok, akiknek nem ízlik ez a stílus. Nem tudtak úgy felpörögni a cserék, ahogy kellett volna. Egy kicsit át kell, hogy értékeljem a játékot, mert én is hibáztam, egy-két cserét azt másképp kellett volna csinálnom.

Nem ment az ellenfél beállósa elleni védekezés. Relatíve sok gólt sikerült dobnia.
Nagyon-nagyon kellemetlen csapat, mint már mondtam, amit a stílusukra értek. Egy-két dolog van, amit csinálnak, de azt nagyon jól csinálják. Van hozzá egy magas, nagy testű beállósuk, meg is bírja fogni a labdát, mi pedig eszetlenül ugráltunk kifelé. Felhívtam a figyelmet arra, hogy a beállósra nagyon ügyeljünk, mert, ha megfogja a labdát, onnantól kezdve végünk van. Sajnos ez beigazolódott.

Teljesen így volt. Viszont voltak szép teljesítmények. Gondolok itt Répa tíz góljára, Hudi időnkénti bravúrjaira.
Akit ki lehet most emelni nagyon, az Répási Norbi. Főleg azért, mert amikor Nádudvaron voltunk, akkor nagyon nem ment neki. Megfogadta, hogy ez nem így lesz ma. Hála a jó Istennek, ma ő volt a csapat húzóembere.

Igen a sérülése óta elég sokat ki kellett hagynia. Most volt az, amikor ugyanazt a Répási Norbit láttuk, akit szeretünk, a 7-8-10 gólokkal. Hosszú pihenőnk nem lesz. Jövőhéten megint idegenben.
Ahogy mondani szokták, a nemzetközi helyzet megint fokozódik. Szerintem borzasztó fárasztó a csapatra nézve, ez a hétről-hétre meglévő eredménykényszer. De, ha valaki meg akarja nyerni a bajnokságot, akkor kénytelen ezt elfogadni.

Igen, ezek a hosszú utazások is eléggé fárasztóak. De hát az út hosszú, bízzunk benne, hogy a végén célba érünk!