Újabb ifi siker a hétvégén!

Hatvani KSZSE- Mezőkövesdi KC 30:25 (16:15)
Mérkőzés időpontja
2019. 09. 29.
Nézőszám
37 fő
Játékvezetők
Gyurcsek András, Szarka Norbert
Játékosok
Hatvan: Juhász Krisztián, Antalóczy Botond (kapusok), Molnár Ádám (4), Előházi Máté, Baranyi I Máté (3), Imre Viktor (7), Pampuk Zsombor, Gyuris Bálint, Fülöp Nándor (6), Nagy Balázs (7), Kovács Gergő, Csikós Levente, Tamás Bálint, Igó Ádám (1), Veres Balázs (2), Szűcs Dániel

Férfi ifjúsági csapatunk 2019.szeptember 29-én (vasárnap) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. Hazai pályán fogadták a Mezőkövesdi KC csapatát, akikkel egy szoros mérkőzésen végül 30:25-re győzelmet arattak.

A mérkőzést a csapat edzője, Pápa János értékelte:

Az első félidő meglehetősen felemásra sikeredett. Nem találtuk meg a támadásaink ritmusát és ismét sok ziccert hibáztunk. Ugyan itt elismerendő, hogy az ellenfelünk kapusa kiválóan védett. A védekezésünk mondhatni rendben volt és ennek köszönhetően egy gólos előnnyel vonulhattunk pihenni a szünetre.

Az öltözőben megbeszéltük, hogy dinamikusabbá tesszük a támadójátékunkat és „elővesszük” az átlövéseinket, a védekezésünket pedig zártabbá tesszük. A pihenő jót tett a fejeknek, mivel a csapat betartotta az öltözőben megbeszélteket és folyamatosan ráerőltettük az akaratunkat az ellenfélre. Sikerült felőrölnünk őket a végjátékra és megérdemelt, 5 gólos győzelemmel fejeztük be a mérkőzést.

Gratulálok a srácoknak!!