Újabb két pontot szerzett a serdülő csapat!

Csömöri SSZN KFT- Hatvani KSZSE 25:35 (12:18)
Mérkőzés időpontja
2019. 10. 03.
Nézőszám
45 fő
Játékvezetők
Bercza Krisztián, Kiss András Benjámin
Játékosok
Hatvan: Kontra Dániel ( kapus ), Tóth Botond , Krizsán Bálint (1), Kompolti Bálint (1), Kaló Ádám (1), Baranyi Máté (3), Konkoly Noel , Ozibiusz Gergő , Tamás Erik (2), Keller Titán , Demeter Fábió (1), Dulai Dorián , Tamás Bálint (4), Csikós Levente (14), Szűcs Dániel (8)

Fiú serdülő csapatunk 2019. október 3-án játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. A Csömöri SSZN KFT-vel mérkőztek meg, akikkel szemben egy magabiztos győzelemmel hoztuk el a két pontot.

A mérkőzésről a csapat edzője, Pápa János számolt be:

A mérkőzés elején meglehetősen „álmos” kézilabdát mutattunk be és ennek következménye lett az, hogy a félidő feléig gólra –góllal válaszolgattunk egymásnak az ellenfelünkkel. Szükségszerű volt időt kérni és „felébreszteni” a srácokat, mert eddig nem a megbeszélt taktikai feladatok szerint játszottunk. A „fejmosás” meghallgatásra talált és elkezdtük gyorsítani a játékot. A védekezésünk megerősödött és ennek hatására hat gólos vezetéssel mentünk pihenni a szünetre. A második félidőben ott folytattuk a játékot, ahol abbahagytuk az elsőt és nagy tempót diktáltunk. Sok „könnyű” gólt lőttünk, és a mérkőzés végére teljesen felőröltük ellenfelünket. Összességében egy nagyszerű csapatmunka volt, kiemelkedő egyéni teljesítményekkel kiegészülve. Nagyon fontos két pont ez számunkra, mert a Csömör volt eddig az a csapat, akinek ugyanannyi pontja volt, mint nekünk az eddig a fordulóig.

Gratulálok csapatomnak!