Újabb magabiztos győzelem

Jászárokszállás VSE – Floor Trend Hatvani KSZSE 22:35 (10:20)
Mérkőzés időpontja
2019. 02. 10. 10:00
Nézőszám
20 fő
Kiállítások
4 ill. 6 perc
Hétméteresek
4/3 ill. 5/3
Játékvezetők
Bacsi József, Váltó Ádám Tamás
Floor Trend Hatvani KSZSE
Futaki – Tóth Brigitta 6 (2), Vas 9, Pásztor 2, Valló Katalin, Deák 5, Szebellédi 4
Cserék
Juhász, Kovács – Valló Krisztina 2, Oláh Juhász 4 (1), Czibolya-Petró 1, Czakó 1, Bencs 1

Női felnőtt csapatunk a Floor Trend Hatvani KSZSE 2019. február 10-én (vasárnap) a Jászárokszállás VSE csapatához látogatott, akikkel a szemben a lányok 22:35-ös magabiztos győzelmet arattak.
A mérkőzésről a csapat edzője Bárány Zsolt, valamint a csapat egyik játékosa Vas Tamara számolt be.

Vas Tamara
játékos

Mit gondolsz a mai mérkőzésről?
Azt kell mondanom, hogy tényleg nagyon korán volt a meccs. Valószínűleg az is közrejátszott, hogy nem ébredtünk fel. Elég döcögősen indult az egész, majd sikerült lejönnünk a félidőben tíz góllal, majd bent maradtunk az öltözőben. Így sikerült hamarabb feljönniük az ellenfeleknek, de a végére csak sikerült úgymond összeszedni magunkat, így sikerült magabiztosan nyernünk.

Jövő héten jön Kóka. Mit vársz?
Nyilván azt, hogy nyerjünk. Nagyon össze kell szedni magunkat fejben, hogy a Kóka ellen nyerni tudjunk. Azon a meccsen százszorta jobban kell majd teljesítenünk, mint ma.

Bárány Zsolt
edző

Esetenként elmegyünk egy-egy olyan helyre, ahol papírforma szerint nekünk van esélyünk a győzeleme. Azt gondolom, hogy ezekkel a lehetőséggel élni kéne és nem pedig visszaélni. Igaz, hogy az eredmény nem azt mutatja, ami a problémákat jelentené. Itt pontosan arról van szó és arra hívtam fel a lányok figyelmét, hogy mivel az edzéseken is kevesebben vagyunk, itt az alkalom arra, hogyha egy olyan olyan rés alakul ki a két csapat között, akkor kezdjük el gyakorolni azokat a dolgokat, amiket folyamatosan toppon kéne, hogy tartsunk és itt az alkalom arra, hogy tudjanak gyakorolni. Hozzáteszem, hogy a reggel 10 óra az nem egy ideális kezdés egy mérkőzésre, és ezért egy tompa, fáradt, lassú, dekoncentrált csapat volt fent a pályán. Az a szerencsénk, hogy az ellenfél csapata nem egy komolyabb játékerőt képvisel. Ez a játék, amit itt mutattunk, komolyabb csapatoknál ezer százalék, hogy kevés lesz. Ismét mondom, a lányok mentségére szóljon, vasárnap reggel 10:00-kor idegenben játszani nem egyszerű dolog.