Utolsó mérkőzését játszotta női felnőtt csapatunk a 2020/2021-es bajnokságban

OKTAT60 Hatvani KSZSE- Mátészalkai MTK 21:25 (12:14)

Női felnőtt csapatunk 2021. május 23-án játszotta a 2020/2021-es bajnokság utolsó mérkőzését. Az ellenfél a Mátészalkai MTK csapata volt, akiket az őszi fordulóban egy góllal sikerült legyőznünk, viszont a mostani mérkőzésen nem sikerült megismételni ezt és megszerezni a két pontot. Az OKTAT60 Hatvani KSZSE csapata az 5. helyen zárta a bajnokságot.

A mérkőzést a csapat edzője, Padla József értékelte:

Ez volt a csapat utolsó mérkőzése, ahol a bajnokságban a második helyet megszerző csapattól szenvedtünk vereséget.

Így van igen, sajnos kikaptunk. Ősszel egy góllal tudtunk nyerni ellenük, itthon nem sikerült ezt megismételni és elhozni a két pontot. Úgy érzem, hogy többször is volt lehetőségünk arra, hogy átbillentsük a mérkőzést a javunkra, de ez sajnos egyik esetben sem sikerült. Nagyon hiányoltam csapatszinten és egyénileg is, hogy valaki vezérszinten, magára vállalva fellendítse a játékot. Ezt nagyon sajnálom,hogy nem így történt, mert úgy gondolom, hogyha sikerült volna átvenni a vezetést, akkor teljesen más lélektana lett volna az egész mérkőzésnek. A végére egyre nagyobb különbség alakult ki és végül 4 góllal alul maradtunk.

Az előbb az Alelnök úr megdicsért téged és a csapatot is és abszolút pozitívan értékelte a bajnoki szezont.

Köszönjük szépen a dicséretet, nagyon jól esik. Én igyekszem a tavalyi évhez viszonyítani ezt a csapatot. Azt gondolom, hogy ahhoz képest nagyon sokat fejlődtünk, ami nagyban köszönhető annak is, hogy a csapatot sikerült az új, érkező játékosokkal megerősíteni, így nekem is abszolút pozitív véleményem van erről a szezonról. Szintet léptünk a tavalyi évhez képest és egy szép év van a hátunk mögött, már amennyire ez elmondható ebben a viszontagságokkal teli helyzetben. Boldog vagyok és azt gondolom, hogy szép eredményt értek el a lányok úgy, hogy a második évet tapossuk az NB II-ben.