Véget ért az őszi szezon

Női felnőtt csapatunk 2022. december 17-én (szombaton) játszotta a 2022/2023-as bajnokság őszi fordulójának utolsó mérkőzését. Hazai pályán fogadtuk a Budakalászi SC csapatát akikkel szemben sikerült itthon tartani a két pontot. A mérkőzést és a szezont a csapat edzője, Bárány Zsolt értékelte:

Zsolt! Szeretnék gratulálni, hiszen hazai pályán tudtatok győzni és ezzel a harmadik helyen zártátok az őszi fordulót. Hogyan értékelnéd ezt a mérkőzést és hogyan értékelnéd a csapat féléves teljesítményét?

Ez már nagyon az év vége. Sok olyan játékosunk van, aki betegséggel küzd, vagy éppen betegségből tért vissza. Az utóbbi hetekben nem ment túl jól a felkészülésünk, a heti edzések sem mentek úgy, ahogy én azt szerettem volna. Ez sajnos látszott is az utóbbi hetekben. Ettől függetlenül próbáljuk hozni azokat a dolgokat, hogy a tabella elején maradjunk, és ezt most sikerült is.

Erre az eredményre számítottál, amikor elkezdtétek nyáron a felkészülést?

Mindig nyerni szeretnék! Nem azt mondom, hogy erre számítottam. Az eleje nagyon jól indult, hiszen több héten keresztül vezettük a tabellát, de a szezon második felében jöttek az erősebb ellenfelek. Kétszer kaptunk ki az ősszel, de azt gondolom, hogyha teljesen rendben lettünk volna, akkor tudtuk volna még kozmetikázni mindkét elvesztett mérkőzést. Lehetnénk az első helyen is, de úgy gondolom, hogy ez a csapat az 1-4. hely közötti helyre képes. Gratulálok a lányoknak a teljesítményhez, tavasszal folytatjuk!