“Végig csapatként játszottunk, győztünk és veszítettünk is”

Véget ért a 2022/2023-as bajnokság őszi fordulója. A nyár folyamán új játékosként érkezett a csapathoz Petrovics Panka, aki meghatározó játékosa volt a csapatnak a szezonban. Az utolsó hazai mérkőzés után vele készítettünk egy riportot.

Panka! Szeretnék gratulálni, hiszen sikerült megnyernetek az őszi szezon utolsó mérkőzését, ráadásul hazai pályán, egy fantasztikus közönség előtt. Hogyan értékelnéd ezt a mérkőzést és hogyan értékelnéd az őszi szezont?

Először is nagyon szépen köszönjük! Ennek a mérkőzésnek az elején egy kicsit bent ragadtunk az öltözőben, a védekezésünk nem igazán működött és támadásban is elég sokat hibáztunk. A második félidő kezdetekor sikerült összeszedni magunkat és összeállt a védekezésünk is. Ezt követően egy kicsit megint elvesztettük a koncentrációnkat, de szerencsére addigra már volt akkora előnyünk, hogy ez nem jelentett problémát és így sikerült megszereznünk a két pontot.

Ebben a félévben voltak olyan győzelmek, amelyekre nem számítottunk, és volt olyan vereség is, ami fájó volt. Hogyan tudtátok hétről-hétre felszívni magatokat és hogyan tudtatok készülni a következő mérkőzésre?

Igazából mindig az éppen előttünk álló célra és mérkőzésre koncentráltunk. Ilyen szempontból mindegy volt, hogy ki volt ott közülünk a mérkőzésen, ki hiányzott bizonyos elfoglaltságok és betegségek miatt. Úgy gondolom, hogy ebben a szezonban végig csapatként játszottunk, győztünk és veszítettünk is.