Volt hatvani játékosként, a hatvaniak ellen

Menyhárt- Hanusz Boglárka a STAVMAT Füzesabonyi SC játékosa három évekkel ezelőtt még egyesületünk csapatát erősítette, most viszont ellenfélként lépett pályára ellenünk a Nemzetközi Női Kézilabda Kupán.

Bogi, szeretnék gratulálni, hiszen a csapatoddal (STAVMAT Füzesabonyi SC) ti is részt vettetek a három napos nemzetközi kupán. Hogyan értékelnéd a mérkőzéseket és véleményed szerint mennyire segítette ez a csapatot a felkészülésben?

Azt gondolom, hogy maximálisan segített a felkészülésben ez a három mérkőzés. Még inkább kirajzolódott az, hogy mik a hiányosságok, amiken javítanunk kell a bajnokság kezdetéig. Az első mérkőzést a Hatvani KSZSE-vel játszottuk, akik ellen azt gondolom, hogy sikerült egy jó mérkőzést játszanunk, és egy igazságos döntetlen végeredmény született. A második mérkőzést kis szünettel játszottuk, ami látszott is, hiszen nagyon sokat hibáztunk. Ezeket a hibákat a Vitka ki is használta a gyors játékával.

Milyen érzés volt hatvani játékosként, a Hatvani Sportcsarnokban, hatvani lányok ellen játszani?

Furcsa volt egy kicsit, viszont én nagyon szeretem ezt a csarnokot, ezt a pályát. Jó volt ide visszajönni, és látni azokat a lányokat, akikkel együtt játszottam három éve.