A védekezésünk és a támadásunk is jól működött

Mogyoródi KSK – Hatvani KSZSE 21-27 (9-16)

Női felnőtt csapatunk 2023. november 12-én játszotta a Mogyoródi KSK csapata ellen a bajnokság soron következő mérkőzését.A jó védekezésnek és támadásnak köszönhetően a csapatunk két ponttal tért haza.

A mérkőzést a csapat edzője, Bárány Zsolt, valamint a legtöbb gólt szerző Pomozi Nikolett értékelték:

Bárány Zsolt

Sikerült átmentenünk a múlt heti jó játékot. Parádésan működött a kapu, a védekezésben és a támadásokban is alig volt fennakadás. Ezt a pozitívumot kell megtartanunk minél tovább!

Pomozi Nikolett

Jól kezdtük a mérkőzést, emellett a védekezésük is összeállt. Nagyon nagy koncentrációra és fegyelmezettségre volt szükségünk, mert tudtuk, hogy ellenfelünk gyors és lendületes játékkal játszik. A félidő végére már sikerült ellépnünk hét góllal. Innentől a célunk az volt, hogy növelni tudjuk az előnyünket és hogy minden csapattársam pályára léphessen. A második félidőt szintén jól kezdtük, de a védekezésünk és a visszarendeződésünk elcsúszott, így az ellenfél jobban felzárkózhatott, de a mérkőzést így is kézben tartottuk. Örülök, hogy mindenki hozzá tudott tenni a győzelemhez. A szurkolóinknak köszönjük, hogy mérkőzésről-mérkőzésre folyamatosan elkísérnek minket, nagyon jó érzés!