Elrajtolt a 2023/2024-es bajnokság

Hatvani KSZSE – Mogyoródi KSK 37-34,(22-19)

Női felnőtt csapatunk 2023. szeptember 9-én játszotta a 2023/2024-es bajnokság őszi fordulójának első mérkőzését. Hazai pályán fogadták a Mogyoródi KSK csapatát, akikkel szemben sikerült itthon tartani a két pontot. A mérkőzés első félidejében a csapatunk egyik meghatározó játékosa, Szarvas Regina sajnos megsérült, akire hosszabb kihagyás vár.

A mérkőzést a csapat edzője, Bárány Zsolt és csapathoz újonnan érkező játékos Kránitz Andrea értékelte:

Bárány Zsolt

Az első félidőben talán a bajnoki rajt ténye rányomta a bélyegét a lányok teljesítményére, hiszen nagyon hullámzó volt a játékuk. Valahogy nem akart beindulni a gépezet, sok volt a kapkodás, pontatlanság. Ráadásul bekövetkezett az, amitől nagyon féltünk, Szarvas Regina súlyos szalag sérülést szenvedett! Ez teljes mértékben sokkolta a csapatot, a második félidőben csak arra koncentráltunk, hogy itthon tudjuk tartani a két pontot! Gratulálok a csapatnak, hogy a padlóról felállva, vért izzadva nyerni tudtak! Nagyon kritikus helyzetbe kerültünk Regina elvesztésével! Egy hónap alatt ez már a második ilyen sérülés, ráadásul nagyon kevesen maradtunk! Csodára lesz szükségünk ahhoz, hogy a felső házba kerülhessünk! De feladni nem fogjuk soha!

Kránitz Andrea

Nagyon örülök, hogy sikerült győzelemmel indítani a 2023/2024-es szezont. Sajnos Regi súlyos sérülése megalapozta az egész mérkőzést. Fontos kulcsemberünket veszítettük el újra, de próbálunk a kitűzött célunk felé haladni tovább. A jövőben jobban kell figyelnünk a helyzetkhasználásainkra és kevesebb technikai hibával kell kézilabdáznunk. Készülünk a hétvégi Dunakeszi elleni mérkőzésre és reméljük, hogy két ponttal tudunk hazajönni!