Női felnőtt csapatunk új játékosa, Kostyalik Vivien

Rövid riport keretén belül szeretnénk bemutatni nektek női felnőtt csapatunk új játékosát, Kostyalik Vivient, aki a csapat új balszélső játékosa

.

Mikor döntötted el minden kétséget kizáróan, hogy a kézilabdával szeretnél foglalkozni?

Általános iskolában ismerkedtem meg a kézilabdával, ami magával is ragadott. Itt döntöttem el hogy sokáig szeretnék ezzel foglalkozni.

Kérlek, mesélj az eddigi pályafutásodról. Mit tartasz a legnagyobb sportsikerednek?

Elsősorban csak az iskolai csapatban játszottam, de amikor anyáék az egyik rendezvényre eljöttek megnézni ott dőlt el, hogy igazolt játékos leszek. Ekkor kerültem el a Pénzügyőrhöz aztán megfordultam Csepelen, Kistexten és utána Kispesten is. Legnagyobb sportsikernek a kispesti NBI/B-s “túrámat” mondanám, mert azalatt az idő alatt rengeteget fejlődtem, tanultam főleg az előző félév alatt Soós Péter keze alatt.

Hogyan kerültél a hatvani csapathoz, és miért pont erre az Egyesületre esett a választásod?

Peti keresett meg ezzel a lehetőséggel, mert tudta, hogy csapatot szeretnék váltani így felhívott, hogy Hatvanba játékost keresnek és szívesen várna le edzésre.

Mit vársz az idei szezontól? Mi a célod egyénileg, és mit vársz el a csapattól?

Az idei szezontól csak annyit várok,hogy a lehető legtöbb meccset meg tudjuk nyerni a felsőházban és ki tudjuk magunkból hozni a lehető legtöbbet. Mint ahogy mindig magamtól a maximumot várom el. A csapattól is igazából ezt várom el, de szerencsére nagyon jó a közösségünk és ahogy eddig is. tudom a hátralévő meccseken is a szívünket-lelkünket ki fogjuk vinni a pályára és küzdünk egymásért, ami jó alappillér lesz a jövő szezonba.

Mi a hobbid? Mit szeretsz csinálni a szabadidődben?

Szabadidőmben nagyon szeretek olvasni, sorozatot nézni vagy éppen a kutyáimmal, tengerimalacaimmal lenni.