Értékes két ponttal lettünk gazdagabbak a hétvégén

Hatvani KSZSE- ContiTech FKSE Algyő 24:22 (14:12)

Férfi felnőtt csapatunk 2019. december 1-jén játszotta az őszi bajnokság utolsó hazai mérkőzését. A Szeged utánpótlás csapatával, a ContiTech FKSE Algyő csapatával mérkőztek meg, akikkel szemben szoros mérkőzést játszva sikerült győztesként lejönnünk a pályáról és újabb két pontot szereztünk.

A mérkőzésről a csapat edzőjét, Bárány Zsoltot kérdeztük

Zsolt! Néhány perccel ezelőtt ért véget a mérkőzés! Az első félidőben -amikor két gólos előnnyel mentünk a szünetre- azt mondtam, hogy ezzel az eredménnyel a végén is teljesen kiegyeznék. Kérlek, értékeld a látottakat.

Ez a mai egy nagyon nehéz mérkőzés volt, értékes két ponttal lettünk most gazdagabbak. Várakozásunknak megfelelően alakult a mérkőzés, hiszen tudtuk, hogy az Algyő jó játékosokból álló csapat, akikkel szemben nehéz lesz nyernünk. NB I-es szintű játékosokból áll a csapat. Mi sem jellemzi ezt jobban, mint, hogy volt olyan játékosuk, akik előző nap még a Szegedben játszott Bajnokok Ligája mérkőzést.

Mi lesz a következő állomás?

Időpontváltozás volt az utolsó mérkőzésénél, ezért pénteken a tabella jelenleg 9. helyén álló Ózd csapatával mérkőzünk meg. Ne tévesszen meg senkit azonban ez a helyezés, hiszen Ózd otthon, bárkit képes legyőzni. Velük szemben Cegléd is csak az utolsó pillanatban tudta döntetlenre menteni a mérkőzést.

Gratulálok a mai teljesítményhez és sok sikert a következő mérkőzésre!

Köszönjük!