Évzáró- Alelnöki köszöntő

Évzáró ünnepségünkön Szombati Lajos alelnök úr köszöntötte a megjelenteket.

Egy-egy időszak végén nem csak jó, hanem kötelező is visszatekinteni, értékelni magunkat, illetve a munkánkat. Büszkén mondhatjuk, hogy olyan szezont hagytunk magunk mögött, melyet szinte lehetetlen megismételni, de mi természetesen megpróbáljuk.

A két felnőtt együttesünk a következő szezont már magasabb osztályban játssza, hiszen a férfiak a csoportjuk megnyerésével megszerezték a jogot, hogy a következő szezont már az NB I/B-ben kezdjék, a nők pedig az ország legerősebb megyei bajnokságában szerezték meg a második helyezést és ősszel már NB II-ben fognak szerepelni. Férfi ifjúsági csapatunk úgy nyerte meg a bajnokságot, hogy nem talált legyőzőre, fiú serdülő együttesünk, amelyik ebben az évben kezdte meg a bajnoki szereplését, rögtön bronzérmet szerzett. Rögtön a szezon elején férfi felnőtt csapatunk nagy menetelését csodálhattuk meg, hiszen NB II-es csapatunk a harmadik fordulóig jutott, ahol végül az NB I-es Gyöngyöstől maradtunk alul. Hatvan Város Önkormányzatával közösen sikerült felújítanunk a jelenlegi otthonunként szolgáló tornacsarnok sportpadlózatát, fűtését és világítását és ez a folyamat még folytatódni fog. Ezzel kapcsolatban Polgármester úrnak lesz majd bejelenteni valója.

Január első napjaiban megkezdődött a sportcsarnok építése és reményeink szerint a hamarosan kezdődő új szezont már ott fejezhetjük be. Mint ahogy azt az eredményeink is mutatják ma már egy erős bázisunk van és ennek köszönhetően versenyeztettünk immár rekordszámú csapatot, összesen 14-et.

Szurkolóink száma jelentősen megnőtt és a néhány évvel ezelőtti családias hangulatú nézőtéren ma már mérkőzéstől függően 150 és 300 fő között foglalnak helyet és szurkolnak a csapatnak. De nem csak itt követik nyomon az életünket, hanem egyre népszerűbb Facebook oldalunk is, hiszen több ezer követőnk van már. Az elmondottak alapján jól látszik, hogy nem csak magasan a legeredményesebb, hanem a legnépszerűbb csapatjáték ma már Hatvanban a kézilabda.

Komoly kihívások elé nézünk a következő szezontól is, de bízunk abban, hogy Egyesületünk vezetősége, edzői és játékosai, támogatóink és szponzoraink segítségével meg fog ezzel bírkózni.

Szeretnénk megköszönni Hatvan Város Önkormányzatának, a névadó szponzoroknak, a szponzoroknak és a médiatámogatóinknak az elmúlt évi munkájukat és támogatásukat és bízunk benne, hogy a jövőben is számíthatunk rájuk. Végül, de nem utolsó sorban szeretném megköszönni a szülőknek a támogatást és azt, hogy biztosították a fiatal sportolóinknak, hogy az edzéseken és a mérkőzéseken részt tudjanak venni.

Köszönöm a megtisztelő figyelmüket!