Fejlődik Hatvanban a kézilabda!

Folyamatosan bővülő csapataink, irányunkban egyre növekvő érdeklődés, szurkolóktól érkező visszajelzések, valamint a média megjelenéseink is mind azt mutatják, hogy jó úton halad egyesületünk. Ez nem véletlen, hiszen tudatos, előre megtervezett brandépítésbe és csapatépítésbe és a szakmai stáb bővítésébe kezdtünk.

Elég csak arra gondolni, hogy felnőtt férfi csapatunk első hazai bajnoki mérkőzésére 170-180 ember látogatott ki, hogy drukkoljon fiainknak. Sokaknak már nem is maradt ülőhely, így ők állva szurkolták végig az izgalmas összecsapást.

Vannak olyan újítások, amiket a hazai rendezésű mérkőzések során vezettünk be, és amikből szeretnénk hagyományt teremteni. Ilyen például a kezdődobás elvégzése, amit minden hazai mérkőzés során szeretnénk, ha az egyesületet szponzoráló cégek képviselői végeznének el.

Nagyon jól sikerült annak is a próbája, hogy hangulatteremtés céljából már a mérkőzés megkezdése előtt zene szól, illetve zenei felvezetéssel történik a játékosok bemutatása.

Ezek mellett média felületeink is nagy változásokon mentek át. A Facebook, Youtube, illetve a hivatalos honlapunk mellett létrehoztuk az egyesület Instagram oldalát is. Platformjainkat napról-napra frissítjük, amelyeken keresztül szurkolóink, illetve tagjaink, játékosaink is minden fontos és aktuális információt elérhetnek egyesületünkről. Visszajelzések és méréseink alapján is egyre növekszik felületeink nézettsége, illetve követőink száma. Elég csak a Facebook oldalunkat megnézni, ahol egy év alatt több mint négyszeresére nőtt követőink száma.

Ebbe a törekvésbe nagyon jól illeszkedik az az együttműködés, amit a Média Hatvan Kft.-el alakítottunk ki, miszerint nyomtatott és online médiumaikban csapataink mérkőzéseiről készített összefoglalók, videók rendszeresen jelennek meg. Továbbá konkrét elképzelésekkel állunk elébe a jövőbeni együttműködéshez is.

Online felületeinken túl, természetesen a hagyományos figyelemfelhívó eszközök használatával, pl. plakátolással is segítjük az információ nyújtást mérkőzéseink időpontjáról.

Egyesületünk műsorfüzete is hamarosan megjelenek, tervek szerint a férfi felnőtt csapatunk következő hazai mérkőzésére, amely október 14-én kerül megrendezésre. Ebből szintén szeretnénk hagyományt teremteni, és folyamatosan növelni a megjelenő oldalak számát és tartalmát. A következő számot a bajnokság tavaszi fordulója előtt fogjuk megjelentetni már bővebb tartalommal. Itt és most szeretnénk megköszönni támogatóinknak, szponzorainknak azt a támogatást, amellyel lehetővé tették ennek a kiadványnak a létrejöttét.

Természetesen minden változtatás és újítás akkor jó, ha ezzel kapcsolatban tagjaink és szurkolóink kinyilváníthatják véleményüket, ezért egy belső szavazást indítottunk egyesületünk címer- és színhasználatával kapcsolatban. Ezekkel összhangban szeretnénk egyesületünk mezeit, melegítőit átalakítani, amelyek már az új brand-ünk részét képezik.

Ezektől a változtatásoktól, és az újításokra, jobbá tételre való megnövekedett igény miatt, úgy gondoljuk, új szintre léphet egyesületünk a közeljövőben.

Média felületeink:

Facebook: https://www.facebook.com/hkszse/

Honlap: https://hatvanikszse.hu/

Instagram: https://www.instagram.com/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCLhVlSrZd0Hax61AB6S-tmQ