Felnőtt buli!

Egyesületünk 2019. június 6-án (pénteken), 17 órakor tartotta évzáró ünnepségét a Hatvani Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola tornacsarnokában.

Az ünnepélyes díjátadó után Egyesületünk férfi felnőtt, női és az ifjúsági csapata 19 órától tartotta a kötetlenebb hangulatú bulizást, melyet részben az Egyesület, Baranyi Attila és az OK-TAT-60 Kft. támogatásával tudtak megvalósítani. Itt szeretnénk megköszönni a női csapat kapusának, Juhász Enikő édesapjának a finom vadpörköltet, melyet kifejezetten erre az alkalomra készített el, illetve köszönjük Baranyi Attilának a szintén nagyon ízletes gulyáslevest, melynek igazán nagy sikere volt. A vacsorát követőn az ifi csapat elbúcsúzott, hiszen nekik másnap volt egy egész napos „ünnepségük” Atkáron – melyről korábbi cikkünkben már beszámoltunk.

Az est további részében a jó hangulatról Lestyán Balázs gondoskodott. A hangulatról mi sem árulkodik jobban, mint az, hogy éjfélig tartott a bulizás. Természetesen másnap reggel az Egyesület edzői, illetve néhány játékos is visszatért a helyszínre azért, hogy rendet rakjanak az előző este után.