Férfi csapatunk újabb győzelme!

OKTAT60 Hatvani KSZSE – Fehérgyarmati VSE 31:22 (18:11)
Mérkőzés időpontja
2019. 03. 17. 17:00
Nézőszám
160 fő
Kiállítások
4 ill. 6 perc
Hétméteresek
2/2 ill. 3/3
Játékvezetők
Ihász Ajtony, Szántó Tamás
Versenybíró / Játékvezető ellenőr
Paulovics Zsolt / Herczeg Béla
OKTAT60 Hatvani KSZSE
Szarvas András – Répási 4, Padla 2, Varjú 5, Vad, Tóth Máté 7, Hasilló 2
Cserék
Hudák – Horváth 4 (2), Nagy 3, Blazsek, Szarvas Ádám 1, Molnár Kristóf, Pintér 1, Veres 1, Igó 2

Férfi felnőtt csapatunk az OKTAT60 Hatvani KSZSE 2019. március 17-én (vasárnap) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. Hazai pályán fogadták a Fehérgyarmati VSE csapatát, akikkel szemben a 31:22-es győzelmet arattak a fiaink.

A mérkőzést követően a csapat edzőjét, Bárány Zsoltot és a csapat három játékosát és az egyik szurkolót, a női csapat játékosát, Szarvas Nórát kérdeztük:

Tóth Máté
játékos

A Mester már a múlt heti mérkőzésen is említette, hogy ma igyekszik azoknak a játékosoknak is lehetőséget adni, akik általában cserék. Most kezdő voltál, lehetőséget kaptál, amivel éltél is, hiszen parádésan játszottál.
Köszönöm szépen. Igen, örültem neki, hogy végre mi is lehetőséget kaptunk. Jól éreztem magam az utóbbi hetekben, jól ment az edzésen is a játék. Sajnálom, hogy eddig nem kaptam lehetőséget, de szerintem most tudtam vele élni.

Igen, azt gondolom, hogy te is és „Dagi” is önbizalommal telve játszottatok. Volt valami külön taktika?
Nem igazán, ugyanúgy folyt az edzés mint az előző hetekben. Zsolt mondta, hogy több lehetőséget fogunk kapni, ezzel próbáltunk is élni. De az egész a csapat érdeme, hogy így tudtuk abszolválni a mérkőzést.

További jó játékot!
Köszönjük!

Hasilló Norbert
játékos

A mai mérkőzés annyival volt másabb, mint az előzők, hogy nem csereként szálltál be, hanem kezdőként léptél pályára. Azt gondolom, hogy éltél is ezzel a bizalommal és lehetőséggel, hiszen jól játszottál.
Igen, köszönöm. Megkaptam Zsolttól ezt a lehetőséget, aminek nagyon örültem, és próbáltam kihozni a maximumot. Sajnos négy lövésemből csak kettőt tudtam sikeresen érvényesíteni, de nagyon örültem a játéklehetőségnek. Szerintem jól mozogtunk, megtettük amit ma megkellett.

Lehetett látni ellenfelünkön, hogy kicsit nehezebben bírtak a felállt falunkkal ellen játszani, viszont utána gondban voltak, hiszen mindkét szélen 2-2 elég gyors játékos okozott némi zavart az ellentámadásokból.
Valóban így volt. Próbáltuk ezzel megszorítani őket, hogy gyorsan rájuk rohanunk, nem az ő tempójukat vettük fel.

Nagy Gergely
játékos

Dagi! Mondta a mester, hogy igyekszik azoknak lehetőséget adni akik kevesebbet játszanak. Lehetett látni, hogy tele voltál önbizalommal, vállalkoztál, eredményes voltál. Milyen volt a mérkőzés?
Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, de sikerült magabiztosan legyőzni az ellenfelet. Tudtuk, hogy utolsók a bajnokságban, de minden meccset meg kell most már nyerni. A második félidőben kapcsolódtam a támadáshoz és a védekezéshez is. Igyekeztem a legjobb tudásom szerint játszani.

Úgy láttam, hogy nem volt gond az önbizalommal, hiszen amikor lehetőséged volt, éltél vele.
Igen, ezt kérte tőlem a Mester, hogy minél többet vállaljak be. Úgy gondolom, hogy tisztességes százalékkal lőttem be a helyzeteimet.

Nem csak hasznos, de látványos gólokat is lőttél. További jó játékot!
Köszönöm!

Bárány Zsolt
edző

Mester, most ért véget a mérkőzés, 31:22 lett a vége, a javunkra. Nagyjából úgy telt a mérkőzés, ahogy azt előző hétvégén mondtad is. Igyekeztél azoknak a játékosoknak több játéklehetőséget adni, akiket kevesebbszer szoktunk a pályán látni.
Ez így van. Eleve úgy készültem, hogy többségében azok kapnak játéklehetőséget akik kevesebbet, vagy csereként lépnek fel a pályára. Az ő játéklehetőségüket is biztosítani kell, motiváltaknak kell, hogy maradjanak, mert nem lehet tudni, hogy mikor lesz rájuk egy kiélezett helyzetben szükség. Úgy gondolom, hogy nem okoztak csalódást, sem nekem, sem pedig a közönségnek.

Nagyon szép gólokat láttunk Mátétól, „Dagitól”, de azt gondolom, hogy Hasilló Norbi is beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Ez önbizalom szempontjából is fontos volt. Jövő héten megint utazunk, méghozzá Berettyóújfalura, ami megint nem lesz kis távolság.
Nem mondanám, hogy ugyanezek a feltételek lesznek, hiszen a hétvégén született egy számomra meglepő eredmény, mindig azt mondom, hogy jobb félni, mint megijedni. Tehát nem kísérletezni fogunk, hanem kőkeményen megyünk a két pontért, más esélyünk nincs a bajnokság megnyerésére.

Igen, a Berettyóújfalu nyert a Tiszavasvári ellen, ami talán a forduló meglepetése.
Így van, erre gondoltam én is.

Láttuk, hogy egy ártatlan helyzetből, de megsérült Zsiga. Mi a helyzet vele?
Szerencsére a sérülése nem súlyos, de nem állítottam vissza, nem akartam kockáztatni.

Szarvas Nóra
szurkoló, női csapat játékosa

A nézők között szurkolt Szarvas Nóra, a női csapatunk erőssége, aki most a rehabilitációját tölti. Milyen volt a mérkőzés, hogy láttad?
Szerintem nem kezdtünk jól, hiszen sokáig döntetlen volt. Most azok szerepeltek, illetve voltak kezdők zömmel, akik máskor kevesebbet játszanak, de ők is jól szerepeltek, magabiztos előnyt alakítottak ki.
A védelmünk eleinte nem állt össze, de már az első játékrészben jól működött és az ebből történő indítások is eredményesek voltak.

Nagyon fontos kérdés: hogy van a lábad? Mikor lépsz újra a pályára?
Terveim szerint Göd ellen már játszom. Már elkezdtem az edzést, de még nem teljes intenzitással. Úgy érzem a lábam már sokkal jobban van és nem kérdés, hogy minél előbb szeretnék játszani.

Örülünk neki, jobbulást!
Köszönöm!