Gyermekbajnokság – FU14 – 2017. 02. 12.

Az U14-es fiúink hétvégén – február 12., vasárnap – idegenben a Túrkevével, majd a Gyöngyös csapatával mérkőztek meg. Sajnos mindkét mérkőzést az ellenfél csapata nyerte meg, ettől függetlenül a fiúk 6 mezőnyjátékossal felállva és egy-két kulcs hiányában tisztességgel helytálltak.

Lentebb olvashatjátok Kovács Tibor, az U14-es fiú csapat edzőjének értékelését a két mérkőzésről.

1. mérkőzés – Hatvani KSZSE – Petőfi DSE Túrkeve /13:19 (5:10)/

Játékosok: Antalóczy Botond, Krizsán Bálint (4), Vasas Bertold (1), Kompolti Bálint (4), Melkó Ármin (3), Karácsony Patrik (1), Kertész Bendegúz, Kontra Dániel

Az első 10-12 perc megilletődött kezdése után (1-8) fokozatosan dolgoztuk le a különbséget, így a félidőben már csak 5 gól volt a hátrányunk. Fontos pillanatban kimaradt büntetődobás után ismét meglépet a Túrkeve. Ezt követően felváltva estek a gólok és sikerült 5 gólra csökkenteni a hátrányt, ezek után már maradt az 5-6 gólos különbség.

Mérkőzés legjobbjai: Kontra, Krizsán, Melkó, Kompolti

2. mérkőzés – Gyöngyösi KK – Hatvani KSZSE /42:8 (22:3)/

Játékosok: Antalóczy Botond, Krizsán Bálint (4), Vasas Bertold , Kompolti Bálint (1), Melkó Ármin (1), Karácsony Patrik (1), Kertész Bendegúz (1), Kontra Dániel

A bajnokság második helyén álló Gyöngyös ellen a fő célunk a 10 lőtt gól elérése, illetve olyan részfeladatok teljesítése volt a cél, amikre később építkezhetünk. Sajnos a 10 gól nem jött össze, pedig ha sikerül kicsit jobban kihasználni helyzeteinket, akár 13-15 gólt is dobhattunk volna. Reális eredmény született.

Mérkőzés legjobbjai: Krizsán, Karácsony