Győztünk és most, ez volt a legfontosabb!

Balassagyarmati Kábel SE- Hatvani KSZSE 20:22 (11:11)
Mérkőzés időpontja
2019. 09. 21. 16:00
Nézőszám
100 fő
Játékvezetők
Barabás Kálmán, Lázár Zoltán
Játékosok
Hatvan: Juhász Krisztián , Antalóczy Botond ( kapusok ) Molnár Ádám (3), Előházi Máté , Kovács Gergő , Baranyi Máté (5), Nagy Balázs (4), Igó Ádám (7), Imre Viktor , Pampuk Zsombor (2), Gyuris Bálint (1), Kompolti Bálint

Férfi ifjúsági csapatunk 2019. szeptember 21-én (szombaton) a Balassagyarmati Kábel SE csapatával mérkőzött meg. A végeredmény 20:22 lett a mi javunkra, azonban ezért a győzelemért nagyon meg kellett küzdenie a csapatnak.

A mérkőzésről a csapat edzője, Pápa János számolt be:

Nem jó előjelekkel indultunk erre a fordulóra, mert a hét folyamán betegségek, illetve a sérülések miatt az edzéseink meglehetősen létszámhiányosak voltak. Nem emlékszem, hogy mikor álltunk ki minimum létszámmal bajnoki mérkőzésen utoljára. Ezen problémák végett, először is köszönöm azon játékosok hozzáállását, akik nem 100%-os állapotban vállalták a mérkőzésen való részvételt. A problémáink ellenére, rögtön magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és ugyan nem a saját stílusunkat játszva , hanem tudatosan lassítva a játékot, döntetlen állással mentünk pihenni a szünetre. A védekezésünk jól működött, Krisztián kiválóan védett, három büntetőt is hárított. Elől akadtak problémáink, hiszen rengeteg lövést elhibáztunk. Szünetben átbeszéltük, hogy továbbra is maradunk az ellenfelünknek nem tetsző nyitott védekezésünknél és elől megpróbálunk koncentráltabban kézilabdázni.

A második félidőben fej – fej mellett haladtunk ellenfelünkkel, hol ők vezettek, hol pedig mi. A srácokon látszódott, hogy a végjátékhoz közeledve meglehetősen fáradnak, belső posztokon nem tudtunk frissíteni, cserélni, ezért a „ kényszer szülte” taktikai váltásunk zavarta meg ellenfelünket. Védekezési taktikát váltottunk, elől pedig pontosabban használtuk ki helyzeteinket és ennek következtében hoztuk el a két pontot összességében megérdemelten. A 20 kapott gól az nagyon rendben van, de a 15 kihagyott ziccer az rengeteg. A jövőben ezen változtatni kell, a 22 lőtt gól nem biztos, hogy a jövőben győzelmet eredményez. Összességében nagyszerű csapatmunka volt, gratulálok a srácoknak!