Hatvani kézilabda régen és most

Kedves volt és jelenlegi hatvani kézilabdások!

Hatvani szinten sportágunk legnagyobb kezdeményezésébe vágunk bele, amikor idén megkezdődik a sportcsarnok építése. Ezzel nem csak nekünk, kézilabdásoknak, hanem nagyon sok más sportágnak is megoldódni látszik az edzések és a mérkőzések lebonyolításának problémája, sőt, színvonalas kulturális és szórakoztató rendezvényeknek is helyet adhat majd az épület.
Amikor előre tekintünk, azonban nem árt visszanézni a múltba is, emlékezni azokra a volt játékosokra, akik sokat tettek sportágunkért és felidézni azokat az eseményeket, amelyekre akár évtizedek múltán is jó visszatekinteni. Azt gondolom, hogy nincs jobb alkalom arra, hogy a visszatekintést megtegyük, elismeréssel adózzunk jelenlegi és volt sporttársainknak az elért sikerekért, mint a sportcsarnok átadása. Ehhez természetesen szükség van olyan tárgyi emlékekre (fényképek, videók, mezek, írott dokumentumok stb.) amelyek segítenek ebben, illetve azok visszaemlékezésére, munkájára, akik szívesen segítenének ebben.
Örömmel vállalom fel ezt a munkát, de természetesen csak a Ti segítségetekkel tudom ezt megtenni. Várom a jelentkezéseteket e-mail-ben és telefonon vagy személyesen.

Addig is hagy osszak meg veletek egy képet, melyet Fülöpné Tóth Edittől kaptunk, az ő „felsorolásában”. A kép 1999. áprilisában készült. Álló sor balról: Zólyomi Viki, Tóth Edit, Darók Andi, Zólyomi Jucus, Srej Beus, Urbán Tomi (edző).
Guggolnak: Fülöp Andrea, Blaubacher Erzsébet, Pásztor Ildi, Fülöp Eszter, Bencs Mónika, Filep Orsolya.

Természetesen ahogy érkeznek ezek a fotók, szívesen megosztunk időnként ezekből néhányat „Hatvani kézilabda régen és most” címmel.

Szombati Lajos
HKSZSE elnökségi tag
+36 (30) 33 444 33
info@szombatilajos.hu