HKSZSE Célok

Kedves Egyesületi Tagok, Sportolók, Edzők, Szurkolók!

Bizonyára észrevettétek, hogy az elmúlt hónapokban a férfi csapat névadó szponzora segítségével (OK-TAT-60 Kft.) komoly figyelmet fordítottunk egyesületünk facebook oldalára és megkezdtük weboldalunk fejlesztését, tartalommal történő megtöltését is.

Célunk ezzel az, hogy egyesületünket, az itt folyó munkát minél több emberrel ismertessük meg. Ezzel szeretnénk elérni azt is, hogy felkeltsük az érdeklődést a kézilabda sport iránt, mérkőzéseinkre egyre többen jöjjenek szurkolni, biztassák korosztálytól és nemtől függetlenül csapatainkat. Természetesen áttételesen szándékunk az is, hogy akár az önkormányzati, akár a verseny szférából érkező lehetséges szponzorációkat begyűjtsük, ezzel is elősegítsük az egyesület napi működését, fejlesztését.

Ezeken a területeken komoly eredményeket értünk el, hiszen, mint láthatjátok, a férfi csapat esetében nem csak a hazai, hanem az idegenbeli mérkőzések, a női csapat esetében pedig a hazai mérkőzések rögzítésre kerültek, melyeket a YouTube-on a mérkőzést követően teljes egészében meg lehet tekinteni. A különböző korosztályos csapatok esetében szintén törekszünk arra, hogy lehetőség szerint legalább a hazai mérkőzések elérhetőek legyenek felvételről is. Kitűnő kapcsolatot alakítottunk ki a Média-Hatvan Kft.-vel, ennek köszönhetően az általuk rögzített anyagokból rendszeresen készítenek összefoglalókat a Hatvan TV műsorai számára, továbbá megjelenési lehetőségünk van a Hatvani Hírlap online és nyomtatott változatában is.

Szeretnénk folyamatában bemutatni a sportcsarnok építését is. Az erre vonatkozó megállapodást – önrész, működtetés stb. – aláírtuk az önkormányzattal! Folyamatosan hírt akarunk adni minden bennünket érintő eseményről, mint pl.: a férfi csapat felkészülési tornája (II. OKTAT60 kupa), amely 2017.02.04-05-én kerül megrendezésre a Kodály Zoltán Általános Iskola tornatermében.

Kérünk Benneteket, kedveljétek facebook oldalunkat – facebook.com/hkszse – és ajánljátok ismerőseiteknek is, illetve posztjainkat pedig osszátok meg, ezzel is segítve az egyesületet céljaink elérésében.

Antalóczy Péter
elnök sk.