HKSZSE Edzők – Szülők barátságos mérkőzés 28-28 – 2016. 12. 16.

2016. december 16-án 18 órától került megrendezésre a HKSZSE edzői, és a szülők közötti barátságos, év végi kézilabda mérkőzés. A végeredmény is barátságos lett, hiszen 28-28-as eredmény született a kétszer 20 perces félidők végén. Köszönet Gulyás Józsefnek, aki vállalta a bírói teendőket. Támogatónknak, Baranyi Attilának köszönhetően a mérkőzést követő beszélgetésen túl, vacsora is várta a csapatok tagjait.

Fontosnak tartjuk az ilyen jellegű rendezvényeket, hiszen ez is lehetőséget nyújt a szülőkkel való kapcsolattartásra, illetve ezek az őszinte, baráti beszélgetések mindig előre mutatóak. Szóba került az is, hogy az ilyen jellegű találkozókon túl rendszeressé kellene tenni azokat a családi napokat, amelyeket különböző sport és kulturális programokkal lehetne színesebbé tenni. A szülők fontosnak tartották továbbá a szurkolói kör megerősítését. Ugyanakkor elmondták azt is, hogy az elmúlt hónapokban örömmel vették az egyesület életéről, gyakorlatilag napi szinten tájékoztatást adó Facebook és honlap bejegyzéseket.

Külön kiemelték azt a pozitív változást, amit az elmúlt időszakban a sajtónyilvánosságban a klub kap, hiszen rendszeresen hallhatják, láthatják, olvashatják azokat a híreket melyek életünkről szólnak.

A szülők elismerően szóltak arról is, hogy milyen jó kapcsolat alakult ki a klub, a férfi csapat névadó szponzora, a Média-Hatvan Kft. között. A klubtól folyamatosan érkeznek az információk, a férfi csapat névadó szponzora (OK-TAT-60 Kft.) gondoskodik a mérkőzések rögzítéséről így rendszeresen kerülnek adásba a Hatvan TV-ben a szerkesztett anyagok, illetve a Hatvani Hírlap online változatában a mérkőzésekről tudósítások.