HKSZSE Évzáró

Egyesületünk Megtartotta ÉVZÁRÓ Ünnepségét Pénteken a Nagy Endre Rendezvényteremben. A HKSZSE fennállásának első nagyszabású eseményén, az utánpótlás és felnőtt játékosainkat díjaztuk, és közösen zártuk le ezt a sikeres évet.

Az évzárót Jagodics Milán az est házigazdája nyitotta meg, mely után Hatvan város polgármestere, Horváth Richárd úr beszédében kihangsúlyozta: a kézilabda sikeressége és fejlődése példaértékű a városban, és reméli a sportcsarnok megépülésével ezek csak növekedni fognak.

Ezután Szombati Lajos, az egyesületünk alelnöke beszédében kifejtette, hogy az a célunk, hogy a kézilabdát minél több emberhez eljuttassák város szerte, és azt a kemény munkát, amit az utánpótlás nevelésbe fektetünk, azt tovább folytassuk, hogy minél több és több fiatal tehetséget nevelhessünk és ismertethessünk meg velük ezt a csodálatos sportágat.

Ezt folytatta Kátai Levente, az egyesület PR segítője egy bemutatója, melyben kiemelte az év legfontosabb történéseit, és tevékenységeit az egyesület évében.

Skaliczki László, a volt szövetségi kapitány és az est díszvendége elmondta örömmel látja azt a munkát, amit az egyesületünk hajt végre a hatvani utánpótlás nevelésben, és kívánja, hogy azok a tervek, amit a HKSZSE megálmodott, azok valóra váljanak, ezzel is népszerűsítve a sportágat.

Az ünnepséget zenés, táncos betétek színesítették. Fellépők a ESZC Damjanich János Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma növendékei voltak, akik ének és verses produkciók mellett, egy zumba előadást is adtak a megjelenteknek.

Az ünnepségen díjaztuk a gól királyt, a legjobb játékost, illetve edzői különdíjba részesítették azokat a sportolókat, akik kitartó munkájukkal, valamint tanulmányi eredményeikkel példát mutatnak társaiknak. A kitüntetéseket korcsoportonként – fiúknak és lányoknak – adtuk át, így díjazták az U9-es, az U10-as, az U11-es, az U12-es, az U14-es, az U12-es, az Ifista, és a Serdülő leány csapatok kiválóságait.

A felnőtt női csapat házi gólkirálya Oláh Juhász Anita, a legjobb játékos Kovács Cintia, míg edzői különdíjas Valló Katalin lett. A férfiaknál a házi gólkirály címet Blazsek Milán nyerte el, a legjobb játékosnak járó elismerést Mészáros Péter, míg az edzői különdíjat Major Attila kapta meg.

Az ünnepség végén, a helyszínen megjelent játékosok között tombola nyeremények is kisorsoltunk, amelyek között volt két darab Eszterházy KFSC női kézilabda klub NB I/B-és csapat által aláírt mez, valamint 2 darab belépő az Eger SBS Eszterházy – Csurgói Kézilabda Klub NB I-es férfi felnőtt mérkőzésre, valamint 8 darab páros jegy a B.Braun Gyöngyös – Telekom Veszprém NB I-es férfi felnőtt találkozóra.

Egyesületünk nevében szeretnénk megköszönni a vendégeinknek, hogy elfogadták meghívásunkat, valamint sportolóinknak, edzőinknek a részvételt! Szeretnénk továbbá megköszönni Skaliczki László úrnak, hogy jelenlétével emelte az est színvonalát!
Szeretnénk megköszönni a Nagy Endre Rendezvényterem vezetőinek és dolgozóinak, illetve Koros Attila egyéni vállalkozónak a segítséget!
Továbbá szeretnénk hálánkat kifejezni a fellépő diákoknak, Jagodics Milánnak, és mindenkinek, aki segített abba, hogy létrehozhassuk ezt a rendezvényt!

Köszönjük!